Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

UFC:n isoin tähti lyttäsi vastustajansa: Olen omaa luokkaani

Conor McGregor varasti shown UFC 197 -illan tiedotustilaisuudessa. Vastustaja Rafael Dos Anjos tuskin sai suun vuoroa.

urheilu
UFC:n vapaaottelutapahtuma Macaossa.
EPA

Vapaaottelun UFC-organisaation tämän hetken valovoimaisin tähti Conor McGregor pääsi ensimmäistä kertaa kuumentamaan tulevaa vastustajaansa, kun irlantilainen istahti saman pöydän taakse kevytsarjan mestarin Rafael Dos Anjosin kanssa.

McGregor tunnetaan kovana suunpieksäjänä ja brasilialainen Dos Anjos sai torstaina täyslaidallisen. Kaksikko kohtaa Las Vegasissa 5. maaliskuuta, kun McGregor yrittää tehdä historiaa ja valloittaa höyhensarjan lisäksi myös kevytsarjan.

Irlantilainen voitti Jose Aldon titteliottelussa joulukuussa ja tämän jälkeen häkkiin on ollut tarjokkaita. Höyhensarjan otteluihin palataan kuitenkin myöhemmin.

- Tuolla miehellä on titteli, mitään muuta hänellä ei olekaan. Hän on ilmaiskanavien kamppailija. Hänellä ei ole minulle mitään muuta tarjottavaa kuin kultainen vyö. Päätös oli helppo tehdä, McGregor lasketteli tiedotustilaisuudessa (siirryt toiseen palveluun).

- Frankie (Edgar) on hieman epätoivoinen, joten annan hänen odottaa vielä hetken aikaa. Pidin siitä, miten Nate (Diaz) esiintyi edellisessä ottelussaan. Mutta ennen sitä hän ollut huolimaton ja huonossa kunnossa, valittanut kaikesta. Katsotaan, miten asiat menevät. Aion kohdata heistä jokaisen. Rafael on seuraavana. Lisää kultavöitä.

Dublinissa syntynyt ottelija tuntuu olevan voimiensa tunnossa. Hän on hankkinut massaa uuteen painoluokkaan, eikä välttämättä pysähdy edes kevytsarjaan.

- Olen aktiivinen mestari. Aion kamppailla monissa eri painoluokissa. Tässä kun asiat muotoutuvat, myös välisarja alkaa kuulostaa hyvältä. Mielestäni voin ottaa kolme kultaista vyötä ja mielestäni voin tehdä sen vuoden loppuun mennessä.

McGregor meni myös siekailematta henkilökohtaisuuksiin ja mollasi Dos Anjosia siitä, että tämä on muuttanut kotimaastaan Yhdysvaltoihin.

- Minä panen tämän koko homman pystyyn ja tyrmään. Siksi sinä istut siinä. Siksi lähdet Brasiliaan antamaan haastatteluja. Haluan, että annat haastattelun kumppaneillemme Brasilian tv:ssä ja vastaat kysymykseen, miksi joudut varaamaan hotellin omassa maassasi. Haluan, että kerrot, miksi lastesi nimet ovat Bob ja Donald. Miksi kasvatat lapsistasi amerikkalaisia?

Irlantilainen kehui pukeutuneensa tilaisuuteen kuin "El Chapo" eli meksikolainen huumerikollinen Joaquin Guzman. Myöhästymisensä McGregor kuittasi sanomalla, että noudattaa omaa aikaansa.

- Olen omaa luokkaani. Alan täytyy pitää tilaisuuksia joka viikonloppu, jotta harjoittelukustannukset saadaan katettua ja minä ajan ympäri Kaliforniaa autolla, joka sylkee tulta ja pukeutuneena kuin El Chapo. On vaikea edes asettua kanssakäymiseen kenenkään kanssa, koska he eivät ole minun tasollani. Yksikään tässä yhtiössä ei ole minun tasollani.

Katso tiedotustilaisuus kokonaisuudessaan Youtubessa (siirryt toiseen palveluun).

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat