Pikaluistelijoille lisäpaikkoja sprinttereiden MM-kisoihin

Stavangerissa luisteltiin myös sprinttereiden MM-kisojen lisäpaikoista. Alustavien tilastojen mukaan Suomi sai lisäpaikat naisten sekä miesten puolelle Elina Riskun ja Pekka Koskelan hankkimina.

urheilu
Pekka Koskela
Pekka Koskela. Tomi Hänninen

Stavangerin pikaluistelun maailmancupin päätöspäivän aamukisoissa Pekka Koskela oli paras suomalaismies molemmilla matkoilla. Koskela sijoittui 500 metrin B-ryhmässä 12. sijalle (35,47) ja oli 1000 metrin B-ryhmän 22:s (1.11,00). Tommi Pulli keräsi sijoitukset 33 ja 32. Juho Vaittisen sijoitukset olivat 32. ja 34.

Stavangerissa luisteltiin myös sprinttereiden MM-kisojen lisäpaikoista. Alustavien tilastojen mukaan Suomi sai lisäpaikat naisten sekä miesten puolelle Elina Riskun ja Pekka Koskelan hankkimina. Paikat varmistunevat viimeistään maanantaina.

MM-paikka lämmitti Koskelaa.

- Kiva fiilis, kun pystyi tekemään kolme kisapäivää perättäin. Lisäksi sprinttereiden MM-paikka oli hyvä juttu, toivotaan vielä että matkakohtaisiin MM-kisoihin tulee paikka, Koskela selvitti tiedotteessa.

- Ihan jees viikonloppu kaikkiaan. Tänään 500 metriä oli hyvä, kun onnistuin taas pikkaisen paremmin. Haluan päästä jalan päälle paremmin, sykliä luistelussa aiemmaksi,

Pullille paikka sprinttereiden MM-kisoissa jäi haaveeksi.

- Koko viikonloppuun ei voi olla tyytyväinen, kun yksi kisa meni kohtuullisesti ja kolme penkin alle. Tavoitteena ollut paikka sprinttereiden MM-kisoissa jäi haaveeksi, Pulli totesi.

Lähteet: Pikaluistelun tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat