Suora

  • Elävä arkisto esittää

Juventus sivusi seuraennätystä - Chievo päästi jälleen neljä maalia

Alvaro Morata osui kahdesti, kun Juventus venytti voittoputkensa 12:een. Loukkaantunut Perparim Hetemaj ei ollut Chievon kokoonpanossa.

urheilu
Juventuksen Alvaro Morata ja Pablo Dybala juhlivat.
AFP / Lehtikuva

Eipä olisi uskonut kauden alussa. Juventus otti jo 12:nnen peräkkäisen voittonsa Italian Serie A:ssa sunnuntaina, kun torinolaiset peittosivat Chievon 4-0 (2-0). Lukema sivuaa seuran ennätystä pääsarjassa.

Voitto nosti Juventuksen sarjakärkeen, vaikka Napolilla on mahdollisuus napata paikka takaisin ottelussa Empolia vastaan. Chievolle neljän maalin tappio oli toinen peräkkäinen. Perparim Hetemaj sivussa ottelusta.

"Vanha rouva" oli ensimmäisten seitsemän kierroksen jälkeen sarjassa sijalla 12 ja pelaajat olivat saaneet raavittua kasaan vain kaksi voittoa. Mestarien liigan finaali ja neljäs peräkkäinen mestaruus vaikuttivat olevan muinaishistoriaa.

Lokakuun 28:s Juve hävisi Sassuololle vieraissa 0-1. Se on toistaiseksi joukkueen viimeinen tappio tämän kauden sarjassa.

Chievoa vastaan kyyti oli kylmää: Alvaro Morata pääsi siirtämään Stephan Lichtsteinerin matalan keskityksen ohi Antonio Bizzarrin Chievon maalilla ottelun kuudennella minuutilla. Tauolle torinolaiset pääsivät kahden maalin johdossa.

Alex Sandro ja Paul Pogba niittasivat loppulukemat ennen 70 minuutin täyttymistä.

Torinolaiset ovat 22 pelin jälkeen 48 pisteessä. Sunnuntaina pelataan vielä kuusi ottelua.

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat