Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Jalkapallokierros
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

HIFK näytti kaapin paikan HPK:lle

HIFK palasi takaisin voittokantaan, kun kärkijoukkue otti revanssin jumbojoukkue HPK:sta. HIFK:n tehomies oli Tomas Zaborsky, joka teki kaksi maalia.

urheilu
Tomas Zaborsky
Tomas Zaborsky palasi tositoimiin yhden ottelun pelikiellon jälkeen. Tomi Hänninen

HIFK otti sunnuntaina jääkiekon SM-liigassa revanssin HPK:sta. Lauantaina HPK yllätti HIFK:n jatkoajalla Helsingissä, mutta sunnuntaina HIFK näytti kaapin paikan Hämeenlinnassa. SM-liigan kärkijoukkue voitti sarjan jumbojoukkueen maalein 5-3. HIFK on nyt voittanut viimeisistä yhdeksästä pelistään kahdeksan.

HIFK:n tehomies ottelussa oli kaksi maalia tehnyt Tomas Zaborsky, joka oli sivussa lauantain kamppailusta pelikiellon takia.

Slovakkihyökkääjä Zaborskyn lisäksi HPK:n maalilla 16/21 kertaa torjuneen Jere Myllyniemen yllättivät myös kultakypärä Teemu Ramsted, Jasse Ikonen ja Robert Leino.

Ville Husso venyi helsinkiläisjoukkueen maalilla kiekon eteen 30/33 kertaa. IFK-vahdin onnistui yllättämään avauserässä maalannut Juhani Jasu ja päätöserässä ylivoimalla maalanneet Juha Koivisto sekä Otto Paajanen.

HPK-valmentaja Olli Salolle ottelu oli toinen hämeenlinnalaisjoukkueen peräsimessä. HPK antoi torstaina potkut päävalmentaja Pasi Arvoselle ja apuvalmentaja Vesa Viitakoskelle.

HPK:n urakka jatkuu tiistaina, kun joukkue matkaa Kärppien vieraaksi. HIFK pelaa seuraavan kerran vasta torstaina, kun IFK kohtaa Lahdessa Pelicansin.

Suosittelemme

Tuoreimmat