Suora

  • Urheiluruutu

Poutala: "1000 metrin viimeinen kierros oli kauden parasta vauhtia"

Mika Poutala jäi sunnuntaina Norjassa ensimmäisen kerran tällä kaudella kärkikymmenikön ulkopuolelle 500 metrin maailmancupissa.

urheilu
Mika Poutala
Mika Poutala.Tomi Hänninen

Stavangerin pikaluistelun maailmancupin päätöspäivä toi Mika Poutalalle sijaluvut 11. ja 15. Päivän ensimmäistä starttia, 500 metriä, vaivasi huono lähtö. Poutalan sijoitukseksi tuli 16. ja aika oli 35,16. Poutala jäi näin ensimmäisen kerran tällä kaudella yhdeksästä startista kärkikymmenikön ulkopuolelle 500 metrin maailmancupin startissa.

- Heti ensimmäisellä satasella hävittiin peli 500 metrillä. Se oli yksi huonoimmista satasista tämän kauden maailmancupeissa. En osaa ihan tarkasti sanoa mikä oli syynä, mutta mahdollisesti olin hieman väsynyt kovasta treenijaksosta, joka on olla. Kierros oli ihan hyvä, varsinkin viimeinen 200 metriä oli tosi hyvää tekemistä. Harmittaa, Poutala selvitti tiedotteessa.

1000 metriä kulki paremmin ajan ollessa 1.09,77 ja sijoituksen yhdestoista.

- 1000 metrillä lähtö toimi paremmin, se oli tosi hyvä. Joku pieni häikkä kakkoskaarteessa, vauhti tyssäsi. Viimeinen kierros oli kauden parasta vauhtia, siitä jäi hyvä fiilis.

Lähteet: Pikaluistelun tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat