Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 10 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 17.7.
  • Yleisurheilun GP-sarja, Lapinlahti
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Ruotsin mestari saa jälleen uuden suomalaiskiekkoilijan

Sakari Salmisen, 27, ura jatkuu Ruotsin hallitsevan mestarin Växjö Lakersin riveissä. Seurassa pelaa ennestään jo viisi suomalaispelaajaa.

urheilu
Sakari Salminen
Sakari Salminen Sotshin olympiaturnauksessa.Tomi Hänninen

Jääkiekkoilija Sakari Salmisen ura jatkuu Ruotsin SHL:n hallitsevan mestarin Växjö Lakersin riveissä. Suomalaishyökkääjä siirtyy seuraan välittömästi sen jälkeen, kun sveitsiläisseura HC Fribourg-Gottéron purki hänen sopimuksensa.

Salminen, 27, ehti pelata Sveitsissä 43 ottelua tehoilla 10+15. Ässien kasvatti siirtyi Sveitsiin ennen tämän kauden alkua KHL:stä, missä hän pelasi kaksi edellistä kautta. Salminen on tuttu näky myös Leijonien paidassa, hän oli mukana muun muassa Sotshin olympialaisten pronssijoukkueessa.

- Seurasimme paljon Sakarin pelaamista ennen kuin hän päätti siirtyä Sveitsin liigaan. Hän on erittäin luova ja taitava pelaaja. Etenkin ylivoimalla hän on maailmanluokkaa, Lakersin tiedote kertoo.

Salmisesta tulee Lakersin kuudes suomalainen. Joukkueessa pelaavat tällä hetkellä jo Ilkka Heikkinen, Teemu Laakso, Ville Varakas, Tuomas Kiiskinen ja vastikään seuraan siirtynyt Ville Leino.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat