Suora

  • Uinnin MM: välierät ja loppukilpailut 27.7
  • Uinnin MM
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon naisten EM: POR - ENG

Pikkaraisen järjetön taklaus puhutti - "Ei sitä olisi pitänyt tapahtua"

TPS:n ja Ässien keskinäisiä otteluja ovat tällä kaudella hallinneet porilaiset, mutta nyt Palloseura sai balsamia haavoilleen voittamalla Turussa 4-2.

urheilu
Ilkka Pikkarainen, TPS #84
Tomi Hänninen

Kotijoukkue TPS hakee vimmatusti paikkaa kuuden joukkoon ja patapaitalauma vastaavasti tähtää vähintään sijalle kymmenen.

Kummallekin jokainen piste on tästä eteenpäin voitettu pinna. Ensimmäinen erä oli tarkkaa pelaamista, jota vieraat lievästi hallitsivat ja tauolle mentiin tasalukemissa.

- Me pelattiin tänään hyvä peli. Toisessa erässä saimme mahdollisuutemme, kun 2-2-tilanteessa TPS otti yhteensä seitsemän minuuttia jäähyjä peräkkäin.

- Minä en ota kantaa tai arvostele jäähyä sen enempää, siihen täällä on paikalla muut toimijat, mutta se pitää sanoa, ettei Ilkka Pikkaraisen taklausta olisi pitänyt tapahtua, totesi Ässä-kapteeni Ville Uusitalo.

- Jostain syystä jäähyjen aikana meidän pelimme huononi. Setänen oli maalilla hyvä, mutta myös meidän laukauksiimme pitää saada laatua. Tällainen peli ei riitä Vaasaa vastaan, siirsi Uusitalo katseet jo jatkoon.

Pikaraisen taklaus oli täysin järjetön. Keskialueella kiekkottoman pelaajan - Valtteri Viljasen - päähän kohdistunut taklaus sammutti Viljasen tajun hetkeksi ja siitä Pikkarainen ulos ja taululle viiden minuutin jäähy.

Yleensä näiden joukkueiden kohdatessa ottelussa on tunnetta vaikka ja kuinka, mutta nyt tarkan pelaamisen vuoksi ottelu tuntui aika ajoin hieman aneemiselta.

- Molemmat joukkueet tuntevat toisensa hyvin Olemme lähiaikoina kohdanneet kolme kertaa ja tasaisia vääntöjä ne ovat olleet. Tärkeä voitto nyt ja millaiseen peliin pystyisimmekään, jos kaikki pelaajamme olisivat käytettävissä, Tomi Kallio makusteli.

- Parin viikon sisällä pitäisi sairastupa tyhjentyä aika tavalla. Toki nuoret pelaajat saavat nyt peliaikaa ja siinä on oma hyvä puoli. Välillä sitä joutuu miettimään otteluaamuna, minkälaisessa kokoonpanossa tänään pelataan, TPS:n Tomi Kallio myönsi.

Turkka Talonen, Turku

Suosittelemme

Tuoreimmat