1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

SM-liigan toimitusjohtaja erosi - "Uuden toimitusjohtajan etsinnällä ei ole kiire"

Jääkiekon SM-liiga tiedotti perjantaina, että Kimmo Rannisto on irtisanoutunut. SM-liigan hallituksen puheenjohtaja Vesa Puttosen mukaan uuden toimitusjohtajan etsinnässä ei kiirehditä.

Kimmo Rannisto. Kuva: Tomi Hänninen

Jääkiekon SM-liiga Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2013 työskennellyt Kimmo Rannisto on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta.

Virkaa tekeväksi toimitusjohtajaksi on nimitetty myynti- ja yhteysjohtaja Juha Kuosa. SM-liigan hallitus on ryhtynyt etsimään uutta toimitusjohtajaa.

- Uuden toimitusjohtajan etsinnällä ei ole kiire. Toimitusjohtajaa ei tarvitse löytää tämän kevään aikana. Meidän pitää miettiä, miten toiminta jatkuu omin voimin. Runkosarja on mielenkiintoisessa vaiheessa ja CHL:ssä on edessä huipennus, SM-liigan hallituksen puheenjohtaja Vesa Puttonen kommentoi Yle Urheilulle.

- Kiitän Kimmo Rannistoa Jääkiekon SM-liiga Oy:n puolesta. Toimintamme uudistaminen eteni hänen alaisuudessaan monessa suhteessa toivotulla tavalla. Tämä oli hänen ratkaisunsa. Nyt Liiga joutuu etsimään hänen työlleen jatkajan, Puttonen kommentoi SM-liigan tiedotteessa.

Rannisto aikoo siityä eteenpäin.

- Olen kiitollinen siitä, että olen saanut olla mukana hiomassa suomalaisen urheilun kruununjalokiveä. Saimme avattua Liigassa uusia näkökulmia, mikä oli tavoitteenikin. Olen tyytyväinen siihen. Uuden suunnan vakiinnuttamiseksi vaaditaan kauaskantoista sitoutumista. Nyt tuntuu, että minun on aika siirtyä eteenpäin. Toivon Liigan kehittyvän ja vahvistuvan tulevaisuudessakin, Rannisto sanoi.