Nurminen äkeissään Bloodin kohtelusta - "Alkaa näyttää jo työpaikkakiusaamiselta"

Pelicansin kakkosvalmentaja Pasi Nurminen oli ylpeä omiensa taisteluvoitosta sisukkaasta HPK:sta, mutta Ben Bloodin kohtelu alkaa saada "Nupen" mielestä aivan väärät mittasuhteet.

Pasi Nurminen, Pelicns Kuva: Tomi Hänninen

Hämeenlinnaan vieraaksi saapunut Lahden Pelicans vei ottelun avauserän ensimmäistä 15 minuuttia kuinka tahtoi, vaikka joukkueen kultakypärä Juha Leimu joutui jättämään ottelun jo ensimmäisessä vaihdossa.

Lahtelaiset etenivät kahden maalin karkumatkalle, mutta tämän jälkeen esiin astui Pelicans-pakki Ben Blood, tai oikeastaan erotuomarit.

Bloodille mätkäistiin pelirangaistus käytöksestä, kun toinen linjatuomareista peruutteli luistelulinjaansa yllättäen muuttaen suoraan Bloodin eteen, ja erotuomarin koskemattomuudesta Bloodille tuomittiin pelirangaistus.

Tuon vitosen aikana isännät nousivat peliin mukaan, ensin kaventamalla ja sitten tasoittaman taukotilanteeksi 2-2.

- Kaikki näkivät mitä jäällä tapahtui. Kyllä Benin kohtelu alkaa näyttää jo työpaikkakiusaamiselta. Erotuomari osasi väistää HPK:n pelaajaa, mutta ei meidän pelaajaa, Pelicans-luotsi Pasi Nurminen ihmetteli.

- Helposta illasta tuli helvetin vaikea Pelicansille - ihan raitapaitojen vuoksi. Aikaisemmista tapahtumista on ehkä joistain joku rangaistuskin kuulunut saada, mutta tästä ei. Neljällä pakilla pelaaminen on kova juttu, mistä pakisto suoriutui hyvin, Nurminen kehaisi.

Toiseen erään saatiin aikaiseksi vain kaksi jäähymerkintää, joten ratkaisua lähdettiin hakemaan päätöserästä.

Vieraiden kolmen pisteen voiton ratkaisi jo erän alkupuoliskolla Joonas Alanne, joka varsin pienestä etukulmasta ohitti hivenen epävarmasti maalinsuulla torjuneen Samu Perhosen.

- Tappio oli kirvelevä, kun paikkoja oli riittävästi maalien tekemiseen. Avauserän ylivoimalla tehtiin kaksi maalia, mutta enemmänkin olisi pitänyt tehdä. Meidän olisi pitänyt saada pitempiä hyökkäyksiä vastustajan päähän aikaiseksi, kun heillä oli vain neljä puolustajaa käytössä. Nyt huilataan ja jatketaan taistelua. Ei tässä voi jäädä synkistelemään, totesi HPK:n Otto Paajanen.

Ari Lahti, Hämeenlinna