Koe uusi yle.fi

Suora

  • Taitoluistelun EM: Naisten lyhytohjelma
  • Sportmagasinet
  • Sykähdyttävin hetki 2017
  • Taitoluistelun EM: Naisten lyhytohjelma
  • Tarina suomalaisesta sisusta
  • Ampumahiihdon MC: Naisten pikamatka

Finaalijoukkueet osaavat arvostaa loppuottelua - "Ei voisi olla mahtavampaa peliä tulossa"

Yle Urheilu kävi haistelemassa ennakkotunnelmia Oulun Raksilassa, jossa Kärpät isännöi Frölundaa illan CHL-huipentumassa.

urheilu
Pelaajat luistelevat kaukaloon
Katso tunnelmat Raksilasta klikkaamalla kuvaa.

Oulun Kärpät kohtaa illalla kotiareenallaan Frölundan CHL:n loppuottelussa. Finaalissa on revanssihenkeä, sillä Kärpät putosi viime kaudella CHL:n välierissä juuri Frölundalle.

- On saanut kaksi viikkoa latautua, niin nyt olen kyllä virtaa täynnä! Aina mukava päästä pelaamaan ruotsalaisia vastaan, varsinkin nyt kun putosimme Frölundalle viime vuonna. Se tuo vielä lisää henkeä tähän peliin. Tupa täysi ja kotona pelataan, niin ei voisi olla mahtavampaa peliä tulossa, Kärppien Markus Nutivaara ennakoi.

Kärppien kunnianhimo sekä seurana että joukkueena CHL:ää kohtaan on ollut sarjan perustamisesta lähtien kova ja sen on huomannut myös ruotsalaisjoukkueessa pelaava Ryan Lasch.

- Tämä on tärkeä ottelu Kärpille ja koko heidän organisaatiolleen. Huomasin viime kaudella, että putoaminen oli heille kova paikka. Tämä kausi on heille ennen kaikkea takaisinmaksun paikka, ennakoi Frölundan paidassa Kärpät kohtaava Ryan Lasch.

Katso Markus Nutivaaran, Artturi Lehkosen ja Ryan Laschin ennakkotunnelmat yllä olevalta videolta.

Suosittelemme

Tuoreimmat