Tatlia vastustajan vaihtuminen ei haittaa: Tulee vastaan kuka tahansa, minun on oltava valmiina

Edis Tatli jäi ilman vastustajaa jo toistamiseen valmistautuessaan puolustamaan EM-titteliään.

Edis Tatli Kuva: Tomi Hänninen

Edis Tatli jatkaa valmistautumista EM-tittelin puolustamiseen suunnitellusti, vaikka vastustaja vaihtuu jälleen. Joulukuun puolivälissä ensimmäiseksi vastustajaksi nimetty Ricky Burns vetäytyi ottelusta ja hänen tilalleen nimettiin Kevin Mitchell. Keskiviikkona britti-iskiä ilmoitti lopettavansa uransa.

- Kyllähän se tietysti vähän harmittaa, mutta ei se valmistautumista sotke mitenkään. Olen treenannut koko ajan hyvin ja tähtäin on ollut siinä, että 18. maaliskuuta otellaan. Nyt hänkin (Mitchell) vetäyty, mutta sama se oikeastaan on minulle. Tulee vastaan sitten kuka tahansa, niin minun pitää olla silloin valmiina, Edis Tatli sanoi.

- Tämä ei ole ensimmäinen kerta. Ei se varsinaisesti haittaa, mutta tietysti olisi ollut kova päänahka voittaa Mitchell, kun sanottiin, että voittaja pääsisi ottelemaan Crollaa (WBA-liiton maailmanmestari Anthony Crolla) vastaan. Toivottavasti se pitää edelleenkin. Oli siellä vastassa kuka vaan, niin otan voiton ja lähden sitten ottelemaan Crollaa vastaan.

Valmistautuminen tulevaan ottelun taktiikkaan on vaikeaa, kun vastustaja ei ole tiedossa. Tatli on kuitenkin valmis ottelemaan, tulipa vastaan kuka vaan.

- Olen nyt treenannut ja olen hyvä vasenkätisenäkin. Mietin, että Mitchelliäkin vastaan voisin vaihdella kylkeä. Jos sieltä tulee joku vasuri, niin luulen, että minulla on siihenkin aseet. Eli ei haittaa, Tatli lupaa.

Ennen EM-tittelin puolustusta edessä on vielä pitkiä päiviä treenisalilla.

- Vielä sellaiset pidemmät sparrit otetaan ennen otelua. Sitten tässä olisi pari viikkoa kovia ratajuoksuja, joista näkee, että ollaan hyvässä kunnossa. Sitten olla valmiina, Tatli kertoo seuraavien viikkojen ohjelmastaan.