Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Jääkiekkokierros
  • Jääkiekon Mestis: Hermes - Peliitat
  • Mestis: Hermes - Peliitat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Pikaluistelun MC

Valakari antoi pakit Skotlannille – pitkä jatkosopimus SJK:n kanssa

Simo Valakari jatkaa Veikkausliigajoukkue SJK:n päävalmentajana ainakin seuraavat neljä vuotta.

urheilu
Simo Valakari antaa ohjeita SJK:n pelaajille.
Tomi Hänninen

Simo Valakari on tehnyt SJK:n kanssa nelivuotisen jatkosopimuksen, seura kertoo verkkosivuillaan (siirryt toiseen palveluun). Valakarin sopimus korvaa aiemman sopimuksen, joka olisi jatkunut vielä kaksi vuotta.

- Tämä on ollut alusta asti pitkäjänteinen prosessi ja olen todella iloinen että saan jatkaa seuran ja joukkueen rakentamista. Tämä on valmentajalle ja pelaajalle hyvä paikka olla. Täällä saa hyvissä olosuhteissa toteuttaa omia juttuja, mutta vaatimustaso seuran puolelta on myös kova, Valakari kommentoi SJK:n sivuilla.

- Valmentajana haluan kehittyä huipputasolle ja minulla on iso halu oppia asioita. Koen, että tämä on tässä vaiheessa paras paikka siihen.

SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärven mukaan Valakarista tuli kyselyjä Suomen ulkopuoleltakin, muun muassa Skotlannista. Valakari aloitti SJK:n päävalmentajana syksyllä 2012 ja on tuona aikana nostanut joukkueen Ykkösestä Veikkausliigaan. Veikkausliigassa joukkue on voittanut hopeaa ja viime kauden se päätti mestaruusjuhliin.

- Me rakennamme seuraa pitkäjänteisesti, strategiamme mukaan. Simo on osa tätä suunnitelmaa. Me tulemme pelaamaan Mestareiden Liigan karsintaa ja meille nousee uusi stadion, joten tulevaisuutemme näyttää tällä hetkellä varsin hyvältä, SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi kommentoi.

Suosittelemme

Tuoreimmat