Suora

  • Urheiluilta: Puhetta liikunta- ja urheilututkimuksesta
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Perrin palasi sorvin ääreen - TPS:n "hillopulla" liikaa Lukolle

TPS:n kapellimestari Eric Perrin palasi tehokkaasti sorvin ääreen.

urheilu
Eric Perrin
Tomi Hänninen

TPS:n ja Lukon kahdeksannen kohtaamisen vei nimiinsä kotijoukkue 3-2 -voitolla ja samalla se otti pitkästä aikaa runkosarjan perusteella länsirannikon herruuden.

TPS:n sairaslista lyhentyi yhdellä hyökkääjällä, kun Eric Perrin palasi jälleen haalarihommiin.

- Hieman oli jännitystä, sillä kuusi viikkoa olin poissa kaukalosta. Ja vielä tänä synkkänä aikana, kun kaikkialla on pimeää. Raskasta oli, myönsi Perrin.

- Ensimmäisen erän jälkeen kaikki oli ihan hyvin, sillä tiesin pystyväni pelaamaan kunnolla. Tekemäni maali kruunasi illan. En tiedä, olenko ihan 100 prosenttisessa kunnossa fyysisesti, mutta aika näyttää. Meiltä tämä oli hieno peli, vastustaja oli kuitenkin hyvä, Perrin summasi.

Miehen paluu kentälle toi selkeästi ykköskentälle tehoja, mutta edelleen Palloseuran pelaajista melkoinen määrä on yhä toipumassa haavoistaan.

Vahalahti: Minulla oli ratkaisun paikka

Kumpi tahansa pelin olisi voinut voittaa, vaikka kotijoukkue oli aika ajoin niskan päällä.

- Joukkueet tuntevat toisensa varsin hyvin. TPS hieman hallitsi, mutta maalipaikkoja oli molemmilla. Itselläni oli mahdollisuus ratkaista peli kolmannessa erässä kahdeksan minuutin kohdalla, mutta veskari voitti sen kisan. Onneksi seuraava ottelu on ihan kulman takana, joten tämä tappio nollataan nopeasti, Lukon toisen maalin laukonut Ville Vahalahti kertoi.

TPS:n kahdesta muusta maalista vastasi melkoiseen lentoon Turussa noussut Jussi Makkonen ja toinen maaleista oli aikamoinen hillopulla, joka oli myös ottelun voittomaali.

Tärkeät pisteet olivat jaossa, sillä kumpikin tavoittelee paikkaa kuuden joukkoon. Perrinistä vielä. TPS-Lukko -ottelun jälkeen seuran jälkipeleissä mies antoi illan juontajalle Iku Viitaselle 100 euroa ja pyysi, että sillä tarjotaan paikalla oleville faneille häneltä juotavaa.

- Vähintä miten voin heitä täällä kiittää, jatkoi Perrin.

Turkka Talonen, Turku

Suosittelemme

Tuoreimmat