Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Urheiluilta: Menestyksekkään urheilujan uran vaatimukset

Mikko Rantasen uskomaton tehovire jatkuu – jäänyt nuorten MM-kisojen jälkeen pisteittä vain kerran

Mikko Rantanen on ollut kovassa tikissä AHL:ssä alle 20-vuotiaiden MM-kisojen jälkeen. Rantanen on neljän ottelun tehoputkessa, jonka aikana hän on kirjannut yhdeksän tehopistettä.

urheilu
Mikko Rantanen
Mikko Rantane oli Nuorten Leijonien kapteeni Helsingin MM-kotiturnauksessa. Tomi Hännninen

Mikko Rantasen huippuvire jääkiekon AHL:ssä sai jatkoa keskiviikkona, kun San Antonio Rampagen hyökkääjä summasi tehot 1+1. Nuorten Leijonien kapteenina Helsingin MM-kotiturnauksessa toiminut Rantanen valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, kun San Antonio haki 3-2-voiton Charlottelta.

AHL:n pistepörssissä seitsemäntenä oleva Rantanen teki edellisessä ottelussaan kaksi maalia. Nuorten MM-kisojen jälkeen Rantanen on pelannut AHL:ssä yhdeksän ottelua, joista on syntynyt tehot 7+8. Rantanen on jäänyt ilman tehopisteitä nuorten MM-kisojen jälkeen vain yhdessä ottelussa.

Helmikuun neljästä ottelussa suomalaishyökkääjä on tehnyt neljä maalia ja kirjannut viisi syöttöpistettä. Rantanen on tehnyt AHL-kauden 31 ottelussa 17 maalia ja yhteensä 41 tehopistettä. Coloradon NHL-ryhmässä alkukaudesta kuusi ottelua pelanneen Rantasen plusmiinussaldo AHL:ssä on todella komea +27.

Lähteet: AHL:n nettisivut

Suosittelemme

Tuoreimmat