Koe uusi yle.fi

Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Jääkiekkokierros
  • Urheiluruutu
  • Sykähdyttävin hetki 2017
  • Urheiluruutu

Kontinen/Peers hävisi välierätrillerin - ottelupallokin oli jo

Nicolas Mahut ja Vasek Pospisil voittivat Heni Kontisen ja John Peersin Rotterdamin AT500-turnauksen välierässä 6-7, 7-6, 10-4.

urheilu
Henri Kontinen ja John Peers
Suomen tennisliitto

Henri Kontinen ja John Peers hävisivät Rotterdamin ATP500 -turnauksen väliierässä ranskalais-kanadalaiselle parille Nicolas Mahut/Vasek Pospisil erittäin tasaisen ottelun jälkeen. Mahut/Pospisil voittivat ottelun 6-7(7-9), 7-6(8-6), 10-4.

Mahut pelasi ennen nelinpeliä kaksi tuntia 45 minuuttia kestäneen kaksinpelin välieräottelun, jonka hävisi lopulta Martin Klizanille. Reilun puolen tunnin jälkeen Mahut palasi kentälle nelinpelin välierään.

Avauserä eteni tasaisena tie-breakiin asti. Katkaisupelissä suomalais-australialainen pari oli parempi luvuin 9-7. Toinen erä oli aivan yhtä tasainen. Tällä kertaa Mahut ja Pospisil voittivat katkaisupelin 8-6. Kontisella ja Peersilla oli jo ottelupallokin, tosin jo ennen tiebreakia Mahut'lla ja Pospisililla oli eräpallo toisen erän viemiseen. Ottelutiebreakin Mahut ja Pospisil veivät 10-4.

Kontinen ja Peers ottivat kuitenkin turnauksessa kaksi komeaa voittoa huippupareista Benneteau/Roger-Vasselin ja Dodig/Melo. Loppuottelupaikkakin oli lähellä.

Suosittelemme

Tuoreimmat