Suora

  • Jalkapallon Mestarien liigan makasiini
  • Horse Show: Kouluratsastus
  • Horse Show: Esteratsastus

Roponen tuskaili olemattomia väliaikatietoja – "En tiennyt, kuinka hyvistä sijoituksista kamppaillaan"

Riitta-Liisa Roponen sivusi kauden parasta sijoitustaan Falunissa. Roponen olisi kaivannut enemmän väliaikatietoja kilpailun aikana.

urheilu
Riitta-Liisa Roponen
Riitta-Liisa RoponenTomi Hänninen

Riitta-Liisa Roponen vastasi suomalaisnaisten parhaasta tuloksesta Falunin vapaan hiihtotavan 10 kilometrin yhteislähtökisassa. Roponen sijoittui 12:nneksi ja tällä hän sivuaa kauden parasta maailmancupin tulostaan. Hän oli samalla sijalla tammikuussa Nove Mestossa, kun matkana oli samainen 10 kilometriä.

Roponen oli tyytyväinen hiihtoonsa, mutta olisi saattanut sijoittua paremminkin, jos olisi saanut paremmin väliaikatietoja.

- Vähän jäi hampaankoloon se, että en missään vaiheessa tiennyt, kuinka hyvistä sijoituksista kamppaillaan. Kaikki oli pelissä, mutta tietysti siinä olisi voinut olla kiristämisen mahdollisuus, jos olisin kuullut noita sijoja, Roponen totesi Hiihtoliiton tiedotteessa.

- Mutta en lähde jossittelemaan. Kaikki oli pelissä, ja tällä sivuan kauden parasta sijoitusta.

Roponen hiihti lähestulkoon koko matkan kymmenen parhaan joukossa, mutta putosi loppukilometreillä kymppisakin ulkopuolelle.

- Tyttö pelasi ja oli hyvässä kunnossa, ja sukset olivat hyvässä kunnossa. Minulla oli tänään hyvää ja helppoa hiihtoa, hän vakuutti.

Lähteet: Hiihtoliiton tiedote

Suosittelemme

Tuoreimmat