Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kurtbay ja Kanerva onnistuivat MM-purjehduksen päätöspäivänä

49er FX -luokan maailmanmestaruutta juhlivat Espanjan Tamara Echegoyen ja Berta Betanzos. Miesten 49erissa MM-kulta seilasi Uuteen-Seelantiin Peter Burlingille ja Blair Tukelle.

urheilu

Sinem Kurtbay ja Silja Kanerva päättivät 49er FX -luokan MM-regatan hyviin tunnelmiin, vaikka he sijoittuivat Floridan Clearwaterissa käydyissä kilpailuissa lopulta 23:nneksi. Venekunta purjehti sunnuntain kultafinaaleissa sijat 13, neljä ja 15.

- Meillä oli hyvä päivä, joten oli kiva päättää kisat näin. Keli oli todella puuskikas, ja lähtöjen aikana tapahtui paljon. Viimeisessä lähdössä olimme ylämerkillä vielä kymmenentenä, mutta tipuimme myötätuulella harmillisesti monta sijaa, Kurtbay ja Kanerva kommentoivat.

Hopeafinaaliryhmän Noora Ruskola ja Camilla Cedercreutz purjehtivat sijat kahdeksan ja 13. Lopputuloksissa heidän sijoituksekseen kirjattiin 32.

Suomalaisille seuraava tärkeä etappi on pääsiäisenä Espanjan Palma de Mallorcalla käynnistyvä regatta, jossa on jaossa Euroopan kiintiön viimeinen maapaikka Rioon.

Lähteet: SPV-tiedotus

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat