Suora

  • Urheilua Yle Puheessa: Urheiluilta: Menestyksekkään urheilujan uran vaatimukset

SaiPa-hyökkääjältä sympatiaa Espoon suuntaan – "Bluesilla ei ole ollut helppoa"

Espoolaislähtöinen Matti Järvinen toivoi Bluesille parempaa huomista haettuaan SaiPan kanssa 3-1-voiton Tapiolasta.

urheilu
Matti Järvinen
Matti JärvinenTomi Hänninen

Blues lähti rohkeasti haastamaan SaiPaa, mutta vieraiden rutiini oli lopulta liikaa. Lappeenrantalaiset veivät kamppailu 3-1-lukemin.

Nuori espoolaisjoukkue teki jälleen kaikkensa ottelun voittamiseksi, mutta nuorukaisten vähäinen kokemus ei riittänyt ottelun kääntämiseksi. Bluesille tappio oli seitsemäs perättäinen.

Voiton myötä Saipa taistelee edelleen paikasta pudotuspelien kotiedusta.

- Ei todellakaan ollut rutiinivoitto. Tiedettiin, että täällä on vastassa kaikkensa antava ryhmä. Blues taistelee tapansa mukaan loppuun saakka. Alku oli meiltä vaikea, mutta onneksi pystyttiin kääntämään peli kolmannessa erässä. Tällaisiä otteluja on luvassa viimeistään pudotuspeleissä, niin saatiin hyvää oppia kuinka peli käännetään voitoksi.

- Bluesilla ei ole viime kuukausina ollut helppoa. Täytyy toivoa, että asiat saadaan kuntoon. Espoossa tehdään hyvää juniorityötä ja kaupunki ansaitsee liigapaikan, totesi SaiPan espoolaislähtöinen Matti Järvinen.

Blues pelaa kahdeksaan päivään kuusi peliä, joten tappiota ei jääty pitkäksi aikaa suremaan.

- Ihan hyvä matsi meiltä, tulimme ensimmäiseen erään hyvällä jalalla ja saatiin luotua maalipaikkoja. Pienestä nämä pelit on kiinni, tänään kääntyi lopulta SaiPalle. Joukkueen kokemattomuus näkyi taas ratkaisupaikoissa, sellainen rutiini puuttuu.

- Huomenna taas pelataan Lahdessa. Otetaan tästä hyvät asiat mukaan ja keskitytään jokaiseen peliin tosissaan, sanoi Bluesin Antti Suomela.

Petri Viljanen, Espoo

Suosittelemme

Tuoreimmat