Jo kolmas Nigerian maajoukkuepelaaja KuPS-paitaan

23-vuotias Paul Onobi pelaa Kuopiossa ainakin alkaneen kauden. Kotimaansa pääsarjasta siirtyvä puolustava keskikenttäpelaaja pelasi tammikuussa Nigerian paidassa Afrikan mestaruusturnauksessa.

Jalkapalloliigassa Kuopion Palloseura on solminut uuden pelaajasopimuksen.

Nigerialainen keskikenttäpelaaja Paul Onobi on allekirjoittanut alkaneen kauden kattavan sopimuksen, sopimuksessa on myös seuran optio lisävuodesta. Sopimus astuu voimaan, jos pelaaja läpäisee lääkärintarkastuksen ja testijakson.

23-vuotias Onobi pelasi Nigerian maajoukkueessa tammikuussa Afrikan mestaruusturnauksessa. Hän on jo kolmas Nigerian maajoukkueessa esiintynyt pelaaja, joka siirtyy täksi kaudeksi Kuopioon. Päättyneellä kaudella mies edusti kotimaansa pääsarjan Sunshine Starsia.

Egwuekwe Kuopioon lähipäivinä, uusi testipelaaja Gambiasta

Toppari Azubuike Egwuekwe on saanut työlupa- ja viisumiasiansa kuntoon ja saapuu Kuopioon lähipäivinä. Hyökkääjä Gbolahan Salami ja Onobi odottelevat vielä lupa-asioiden järjestymistä.

KuPS kertoi myös, että gambialainen keskikenttäpelaaja Pa Sulayman Badjie saapuu seuraan testijaksolle perjantaina. 24-vuotiaan Badjien on määrä pelata lauantaina, kun kuopiolaiset kohtaavat Liigacupissa Tampereella Ilveksen.

Viime viikonloppuna seuran testissä käynyt hollantilainen keskikenttäpelaaja Jeffrey Altheer ei näillä näkymin enää kuuluu KuPSin alkaneen kauden suunnitelmiin.