Suora

  • Elävä arkisto esittää

Tim Sparvin FC Midtjylland shokeeraasi ManU:n - "Vaikea edes ymmärtää kuinka huono United on tällä hetkellä"

Tanskalaisseura FC Midtjyllandin kapteenina toiminut Tim Sparv pääsi juhlimaan Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheen avausosassa 2-1-voittoa Manchester Unitedista.

urheilu
FC Midtjyllandin kapteeni Tim Sparv Eurooppa-liigan ottelussa Manchester Unitedia vastaan Herningenissä.
FC Midtjyllandin kapteeni Tim Sparv Eurooppa-liigan ottelussa Manchester Unitedia vastaan Herningenissä. EPA

Brittimedia näki punaista, kun Euroopan mittakaavassa lilliputtiseuraksi laskettu FC Midtjylland kaatoi Valioliigan jättiläisiin lukeutuvan Manchester Unitedin maalein 2-1 (1-1).

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv pelasi koko ottelun esiintyen todella tyylikkäästi ja katkoen vastustajan hyökkäyksiä totuttuun, tehokkaaseen tapaansa.

Louis van Gaalin arvostelijat saivat lisäpontta, kun Unitedin esitys jäi kaiken kaikkiaan vaisuksi. United on voittanut vain yhdeksän ottelua pelaamistaan 27 viime ottelusta kaikki sarjat huomioiden.

FC Midtjyllandin palkka- ja siirtokulut olivat kaudella 2014-15 noin seitsemän miljoonaa puntaa, Unitedin vastaava luku kohosi 300 miljoonaan puntaan.

Lohkovaiheessa italialainen Napoli kuritti FC Midtjyllandia kahdessa keskinäisessä ottelussa yhteismaalein 9-1.

"Täällä on ensin hyytävän kylmää ja sitten pelaamme vielä ihan v**** paskasti, tuskaili eräs United-fani Tanskan-maalta sosiaalisessa mediassa.

Jalkapallolegenda ja asiantuntijana nykyisin vaikuttava Gary Lineker twiittasi puolestaan torstaina, että "on vaikea ymmärtää, kuinka huono Manchester United on oikeasti tällä hetkellä".

Huolimatta FC Midtjyllandin jymy-yllätyksestä pitää muistaa, että Manchester Unitedille riittää jatkoonpääsyyn Old Traffordilla 1-0-kotivoitto.

Lähteet: BBC

Suosittelemme

Tuoreimmat