Suora

  • Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kertoo, mitä voittamiseen vaaditaan
  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

EM-hopeaa Suomeen 10-tanssissa

Jaak Vainomaa ja Taina Savikurki tanssivat 10-tanssin EM-hopeaa Kööpenhaminassa.

urheilu
Kilpatanssijat Taina Savikurki ja Jaak Vainomaa kuvattuna Raisiossa 30.1.2016. Latinlaistannsit.
Salopino

Suomen ykköspari Jaak Vainomaa ja Taina Savikurki uusi viimevuotisen 10-tanssin EM-hopeansa myöhään sunnuntain vastaisena yönä päättyneessä kilpailussa Kööpenhaminassa Tanskassa.

Kilpailupäivä oli pitkä, mutta suomalaispari onnistui pitämään tasonsa läpi kilpailun.

− Olemme ylpeitä toisistamme ja että oltiin hyvä tiimi koko päivän! 10-kisat ovat sen verran vaikeita, että pitää tukea ja auttaa toinen toistaan ja eilen onnistuttiin siinä mahtavasti. Meidän tavoitteemme oli, että tekisimme oman parhaan tanssimme ja siinä kyllä onnistuimme! arvioi Vainomaa.

− Tuloksellisesti totta kai olisi ollut mahtavaa, jos olisimme voittaneet kultaa, mutta tämä on kova kilpailu ja kaikkea voi tapahtua. Saimme hienosti myös yleisön mukaan kannustamaan meitä. Tanssi parantui päivän aikana ja finaali tuntui parhaalta.

− Mahtavaa oli, että meillä oli paikalla valmentajat, vanhemmat ja kannustusjoukot. Isot kiitokset heille, kun tsemppasivat meitä koko päivän ajan, Vainomaa kiitteli.

Kilpailun voittoon tanssi Viron pari Konstantin Gorodilov – Dominika Bergmannova.

Lähteet: Tanssiurheiluliiton tiedote

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat