Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheilukierros
  • Ihmisrauniosta MM-tittelihaastajaksi - pilkattu Robert Helenius on ällistyttänyt koko nyrkkeilymaailman
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Djokovicin hurja putki katkesi - yllättävä luovutus silmäongelmien vuoksi

Novak Djokovicin 17 peräkkäisen finaalipaikan putki katkesi luovutukseen Dubain puolivälierässä.

urheilu
Novak Djokovic.
EPA

Tenniksen maailmanlistan ykkösen Novak Djokovicin perättäisten finaalien putki katkesi harmittavalla tavalla. Djokovic luovutti Dubain puolivälieräottelunsa Feliciano Lopezia vastaan hävittyään avauserän 3-6.

Djokovicilla vaikutti olevan ongelmia silmänsä kanssa. Lopezin mukaan Djokovic sanoi kärsivänsä silmätulehduksesta.

- Se on silmäongelma. Minulla on ollut se siitä lähtien kun saavuin Dubaihin. Se alkoi tulehduksena. Se on pahentunut kahtena viime päivänä. Tämä on ensimmäinen kerta kun minulla on tullut tällainen ongelma. Se oli erittäin herkkä tänään valojen kanssa, Djokovic vahvisti lehdistötilaisuudessa.

- Toivon, että tämä ongelma häviää parissa päivässä. Minulla on paljon tärkeitä turnauksia edessä, Davis Cup, Indian Wells, Miami ja tietysti massakausi.

Kyseessä oli ensimmäinen turnaus, jossa Djokovic ei päässyt finaaliin sitten tammikuun alun 2015. Serbi eteni finaaliin 17 turnauksessa peräkkäin ennen nyt tullutta luovutusta.

Nuoruudessaan Djokovic luovutti otteluita usein, mutta viime vuosina luovutukset ovat olleet vähissä. Edellinen luovutus tuli syksyllä 2011.

Djokovicin edellinen tappio tuli marraskuussa kauden päätösturnauksen alkulohkossa Roger Federerille, mutta hän kuittasi sen turnauksen finaalissa. Sitä edellisen tappin Djokovic koki elokuussa Cincinnatin finaalissa Federerille.

Lähteet: AP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat