Real Madrid ja Roma vastakkain Ylen Mestarien liigan seuraavassa tv-ottelussa

Yle näyttää maaliskuun alussa TV2:ssa Mestarien liigan ottelut Real Madrid-Roma ja Atletico Madrid-PSV.

urheilu
Cristiano Ronaldo.
EPA

Ylen jalkapallon Mestarien liigan tv-lähetykset jatkuvat ensi viikolla, kun tiistaina 8. maaliskuuta TV2:n otteluna nähdään Real Madrid-Roma. Ottelu on neljännesvälierien toinen osaottelu, johon lähdetään Real Madridin 2-0-johtoasemasta.

Real Madrid jahtaa kuudetta peräkkäistä puolivälieräpaikkaa jälleen italialaisjoukkuetta vastaan. Serie A:ta pelaavat vastustajat ovat olleet viimeisissä kahdeksassa kaksiosaisessa otteluparissa vahvempia, mutta tällä kertaa Real pääsee ratkaisuotteluun loistavista asemista.

Tiistain ottelu on Zinédine Zidanelle ensimmäinen Mestarien liigan kotiottelu Real Madridin peräsimessä. Zidane siirtyi joukkueen päävalmentajan paikalle tammikuussa, kun Rafael Benitez sai väistyä sivuun.

Ylen toisena otteluna nähdään 15. maaliskuuta pelattava Atletico Madrid-PSV. Joukkueet pelasivat neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa PSV:n kotiareenalla tasapelin 0-0.

PSV saavutti kotonaan käytännössä maksimituloksen ja sai siirrettyä ratkaisun vierasotteluun. Joukkue saa hyökkäykseensä takaisin pelikieltoa kärsineen maalitykki Luuk De Jongin ja yksikin maali voi riittää jatkopaikkaan. Sen tekeminen on Espanjassa kuitenkin vaikeaa, ja Atletico on edelleen suosikki puolivälieriin.

Neljännesvälierien otteluparit

PSG - Chelsea
Benfica - Zenit
Gent - Wolfsburg
Roma - Real Madrid
Arsenal - Barcelona
Juventus - Bayern München
PSV Eindhoven - Atletico Madrid
Dynamo Kiova - Manchester City

Suosittelemme

Tuoreimmat