Blues-pakki Seppälä piti faneille puheen: "Pelattiin koko Espoolle"

Bluesin pelaajat ja fanit juhlivat kauden viimeisen kotiottelun voittoa kuin Suomen mestaruutta.

urheilu
Jere Seppälä
Tomi Hänninen

Blues-fanien tifossa oli dramaattinen teksti ennen ottelua: "Kunnes kuolema meidät erottaa". Ja jos pani joukkue kaiken likoon viimeisessä kotiottelussa niin samaa voi sanoa espoolaisten kannattajista. Bluesin taisteluvoiton jälkeen fanit hoilasivat vielä yli puolituntia ottelun päättymisen jälkeen. Blues-pelaajat palkitsivat kannattajansa ja palasivat pukukopista vielä kerran jäälle.

- Oli tunteet pinnassa. Oli taas pirun hienoa pelaa tuolla. Tuli taas kylmät väreet pelin aikanakin. Iso tuki taas faneilta. Pitää olla kiitollinen siitä, miten hekin on tätä hommaa jaksanut, tehot 1+1 saalistanut puolustaja Jere Seppälä sanoi.

Heti ottelun jälkeen Seppälä nappasi megafonin ja piti lyhyen, mutta tunteellisen puheen Blues-faneille.

- Kiitin koko joukkueen puolesta tästä kaudesta ja siitä tuesta, mitä he ovat antaneet.

Seppälä on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti. Lahjakas puolustaja liittyi Bluesin rinkiin C-junioreissa. Rankka kausi ja viimeinen kotiottelu sai tunteet pintaan.

- Pelattiin toisillemme, faneille ja koko Espoolle. Haluttiin lyödä ihan kaikki tuonne jäälle. Tosi hienoa, että se riitti tänään voittoon. Odotin jo eilen, että pääsen pelaamaan tämän ottelun.

Maanantain ottelussa Blues nousi takaa-ajoasemasta voittoon. Nuori ja kokematon joukkue pelasi jälleen ennakkoluulottomasti ja kuten Seppälä totesi, suurella tunteella. Seppälä ohjasi Bluesin avausmaalin ja alusti joukkueensa 2-1 voittomaalin. Jäällä hän viihtyi yli 24 minuuttia.

- Meillä ei ole paineita. Olen saanut pelata paljon ja vastuuta on tullut. Tietysti on pettymys, että emme ole menestyneet. Ollaan kuitenkin pyritty siihen, että taistellaan joka ilta. Pystymme kaikki katsomaan matsin jälkeen peiliin ja todeta, että annoimme kaikkemme, Seppälä lopetti.

Haaveet pudotuspelien kotiedusta JYPiä vastaan menettänyt SaiPa sairastui puolestaan tyypilliseen jääkiekkotautiin, joka iskee erityisesti johtoasemassa.

- Kävi tyypillisesti. Joukkueeseen iski luulotauti 1-0 johdossa. Luultiin, että homma hoituu puolivaloilla. Ruvettiin neppailemaan ja kikkailemaan, päävalmentaja Pekka Tirkkonen totesi.

Suosittelemme

Tuoreimmat