Suora

  • Hiihdon Suomen cup
  • Hiihdon Suomen cup
  • Pikaluistelun MC: Stavanger
  • Mäkihypyn SM

Blues-fanien laulu ei loppunut, vaikka kausi päättyi vierastappioon

Blues hävisi kauden viimeisen ottelunsa voittomaalikilpailussa JYPille 2-3. Talousvaikeuksissa olevan espoolaisseuran fanit osoittivat tukeaan joukkueelle vielä pitkään ottelun jälkeen.

urheilu
Blues fanit hippos
Jussi Lindroos / Yle

JYPin ja Bluesin välinen runkosarjan viimeinen ottelu venyi voittolaukauskilpailuun, jonka isännät voittivat 3-2-lukemin. Pisteillä ei ottelussa kuitenkaan ollut merkitystä, JYP jatkaa puolivälieriin SaiPaa vastaan, Bluesin kausi on ohi.

Pisteiden kannalta merkityksetön ottelu ei missään tapauksessa ollut tunteeton. Hippoksella pääosassa oli äänekäs espoolaisten kannattajien joukko, joka piti meteliä läpi koko ottelun. Bluesin nuoret pelaajat taistelivat ja venyttivät kauden viimeisen ottelunsa niin pitkälle, kuin on mahdollista.

- Kyllähän nimenomaan pelaajat ovat tänä vuonna tehneet sen, että Blues on pysynyt positiivisesti otsikoissa. Pelaajat ovat kannatelleet meidän seuran toimintaa ja urheilullisuutta. Siitä pitää poikien olla ylpeitä, myös minä olen äärimmäisen ylpeä siitä, miten jätkät ovat heittäytyneet tälle hommalla, kertoi Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho.

Pelaajien lisäksi Aho kiitteli joukkueen loistavia kannattajia.

- Kyllä erityiskiitos menee tuolle faniporukalle, joka tuolla on pitänyt meteliä ja elänyt meidän mukana. Lisäksi fanit ovat tukeneet meitä näinä vaikeina aikoina, Aho kehui.

Hippoksen illassa lopputulos jäi taka-alalle. JYP voitti ottelun, ja sen kausi jatkuu puolivälierissä SaiPaa vastaan. JYPin päävalmentaja ei tulevaa vastustajaa vielä liiemmin analysoinut.

- Maanantaina aletaan harjoittelemaan ja käännetään katseet kohti SaiPaa. Runkosarjan viides joukkue on aina hyvä vastassa. Kyllä se on nähty, että laadukas ja kova joukkue tulee vastaan, Virtanen päätti.

Omia tulevaisuuden suunnitelmia Bluesin jättävä Jyrki Aho ei vielä valottanut. Mahdollista valmentajan pestiä Porin Ässissä hän ei suostunut kommentoimaan, sen sijaan yksi toive tuli ilmoille.

- Toivottavasti pääsee Jyväskylään katselemaan semifinaaleja. Täällä on mukavia ravintoloita, missä saa hyvää ruokaa, Aho myhäili.

Bluesin faneilla ei ollut Hippokselta kiire kotiin. Kannattajien oma show pelaajien ja valmentajien kanssa vieraskatsomossa jatkui pitkään ottelun jälkeen.

Suosittelemme

Tuoreimmat