1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Ylen studiosta löytyi liian kova vastustaja Heleniukselle - "Vähän ottaa koville"

Robert Helenius harjoittelee kovaa ennen huhtikuun alun otteluaan. Huvipuistolaitteeseen kättään varonut Helenius ei saanut iskettyä ennätyslukemia.

Robert Helenius
Video: Helenius ei lyönyt pohjia huvipuistolaitteeseen

Robert Helenius vieraili Ylen Urheiluviikonlopussa, vaikka parhaillaan käynnissä on kova harjoitusleiri ennen WBC-liiton Silver MM-ottelua Johann Duhaupas'ta vastaan.

Ottelussa on pelissä nousu kaikkien liittojen 10 parhaan ottelijan joukkoon, mutta lauantainakin edessä oli kova vastustaja: huvipuistoista tuttu lyönnin voimaa mittaava laite.

- Vedin 16-vuotiaana Linnanmäellä pohjat tuollaiseen koneeseen. Olen joskus kokeillut näitä, Helenius myhäili lähetyksessä.

Laitteeseen isketty pohjalukema 969 kuitenkin piti Heleniuksen käsittelyssä. Paras yritys oli kolmannella isketty 960. Loukkaantumisen riskiä ei haluttu ottaa, joten yrittäminen lopetettiin siihen.

- Vähän ottaa koville, pakko myöntää, Helenius sanoi virnistellen.

Titteliottelu on edessä huhtikuussa ja juuri nyt käynnissä on kova harjoittelu Nastolan Pajulahden liikuntakeskuksessa. Vastassa on kolme harjoitusvastustajaa ja treeniä painetaan aamuin illoin.

- Tällä hetkellä olo on vähän väsynyt, kova treenileiri ja kovat vastustajat. Hyvällä fiiliksellä totta kai, odotan innolla, että pääsee täyteen areenaan ottelemaan, Helenius totesi.

Vaikka lauantaihin sisältyi vierailu Pasilassa, paluu arkeen oli nopeasti edessä.

- Täältä menen suoraan Pajulahteen, syön jotain ja illalla on treeni.