Suora

  • Närbild
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Bundesliigajoukkue pestasi suomalaisluotsin - "Haluaa aina laittaa joukkueen etusijalle"

Saksan koripallon ykkössarjan, Bundesliigan tyvipäähän jumittunut Crailsheim Merlins on pestannut uudeksi päävalmentajakseen Tuomas Iisalon.

Tuomas Iisalo
Tuomas Iisalo.
Tomi Hänninen

Crailsheim Merlins pestasi loppukauden valmentajakseen suomalaisen Tuomas Iisalon, jonka tehtävänä on pitää joukkue pääsarjassa. Merlins on jumittunut sarjan tyvipäähän ja on tällä hetkellä tasapisteissä sarjajumbo Mitteldeutscher BC:n kanssa. 18 joukkueen Bundesliigaa on jäljellä vielä yhdeksän kierrosta.

- Tuomas antoi todella hyvän vaikutelman itsestään lukuisten viime päivien keskusteluidemme aikana ja saimme hänestä myös todella paljon hyvää palautetta, kertoo joukkueen valmennusportaaseen lukeutuva Ingo Enskat.

Valmentajana Iisalo on vasta alkutaipaleella, mutta saksalaisseurassa uskotaan hänen olevan persoonaltaan juuri oikeanlainen pelastamaan Crailsheimin.

- Tuomas on vielä nuori valmentajana, eikä hänellä ole takana vuosien kokemusta, mutta hän on tyyppinä oikeanlainen. Hän ei ole huutaja, eikä professori, vaan työntekijä, joka haluaa aina laittaa joukkueen etusijalle, Enskat sanoo.

Lähteet: Crailsheim Merlinsin verkkosivut

Suosittelemme

Tuoreimmat