Suora

  • Hiihdon Suomen cup
  • Hiihdon Suomen cup
  • Pikaluistelun MC: Stavanger
  • Mäkihypyn SM
  • Urheilua Yle Puheessa: Jääkiekkokierros
  • MotorSport

Judon EM-joukkue nimetty - Sundberg mukana todennäköisesti viimeistä kertaa

Judon EM-kisat käydään Venäjän Kazanissa huhtikuun loppupuolella. Suomelta kisoihin lähtee viisihenkinen joukkue.

urheilu
Jaana Sundberg
ArkistokuvaSuomen Judoliitto

Judoliiton valmennusvaliokunta on valinnut judon EM-kisoihin Venäjän Kazaniin 21.-24. huhtikuuta viiden urheilijan joukkueen.

Suomea edustavat EM-kisoissa Juho Reinvall (+60 kg), Eetu Laamanen (+73 kg), Samuli Viitanen (+90 kg), Jaana Sundberg (-52 kg) ja Katri Kakko (-52 kg).

- Joukkueessa on mukana kokemusta ja nuoruutta, kun kaksi ensikertalaistakin valittiin. Jaana Sundberg on mukana todennäköisesti viimeisissä EM-kisoissaan ja samalla Katri Kakko ensimmäisissään, joten naisissa on selkeä ”kapulanvaihto” tapahtumassa, päävalmentaja Jaakko Saari kertoi.

Juho Reinvallille EM-kisat ovat jo uran seitsemännet ja kaksi kertaa viidenneksi yltäneelle (2009 ja 2011) Jaana Sundbergille kuudennet. Eetu Laamanen ottelee nyt neljänsissä yleisen sarjan EM-kisoissaan, kun taas Samuli Viitanen ja Katri Kakko ovat ensikertalaisia.

- EM-kisat olympiadin viimeisenä vuonna ovat takuulla erittäin kovatasoiset, kun jaossa on vielä olympiapisteitäkin. Meiltä olympiapisteitä janoavat edelleen Juho Reinvall ja Jaana Sundberg, Saari lisäsi.

Lähteet: Judoliiton tiedote

Suosittelemme

Tuoreimmat