Suora

  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

SHL:n "suomalaisjoukkue" välieriin - Kiiskinen avainroolissa

Puolustava mestari Växjö Lakers on edennyt neljän joukkoon SHL:ssä.

urheilu

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Växjö raapi ratkaisevan neljännen puolivälieräkiinnityksen sunnuntaina 5615 kotikatsojan edessä, kun Linköping kaatui jatkoerässä maalein 1-2.

Lakers eteni voitoin 4-2 välieriin, jossa se haastaa runkosarjaykkösen Skellefteån. Toisessa semifinaalissa kohtaavat Luulaja ja Frölunda.

*Tuomas Kiiskinen *oli jälleen näkyvässä roolissa ja syötti molemmat Växjön osumat, joista vastasivat ketjukaverit Robert Rosén ja Richard Gynge.

Kun viime SHL-kausi päättyi sensaatiomaisesti Växjön mestaruusjuhliin, niin Kiiskinen oli se pelaaja, joka viimeisteli kauden päättäneen viimeisen maalin kuudennen finaalin jatkoajalla Skellefteåta vastaan.

Växjössä pelasivat suomalaisista sunnuntaina myös kakkosketjussa hyökänneet Sakari Salminen ja Ville Leino sekä tehoketjun takana luutinut Ville Varakas ja kolmosketjun pakkiparissa rehkinyt Ilkka Heikkinen. Puolustaja Teemu Laakso päivystää sairaslistalla.

Kiiskinen on SHL:n pudotuspelien pistepörsissä kahdeksantena tehoin 3+3=6. Kärkikolmikon muodostavat Djurgårdenin kaksikko Linus Hultström (3+9=12) - Patrick Thoresen (3+6=9) sekä Frölundan Artturi Lehkonen (5+3=8).

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat