Huuhkajat hakee Oslosta kelvollista tulosta - "Lähdetään putsaamaan kasvoja"

Suomen jalkapallomaajoukkue yrittää pestä kasvojaan tiistai-illan Norja-ottelussa.

urheilu
Perparim Hetemaj
Perparim HetemajTomi Hänninen

Huuhkajien päävalmentaja Hans Backe teki Norja-ottelun avauskokoonpanoon useita muutoksia 0-5-tappioon päättyneen Puola-ottelun jälkeen. Hyökkäyksen kärjessä Teemu Pukki ja Robin Lod korvaavat Kasper Hämäläisen ja Joel Pohjanpalon.

Pukin mielestä joukkue pääsee nousuun tekemällä työtä enemmän ja paremmin.

- Katsoimme eilen vähän klippejä edellisestä ottelusta, mitä voi tehdä paremmin. Molemmissa päissä pitää tehdä hommia paremmin, oli heikko peli niin hyökkäyksen kuin puolustuksen saralla. Maaleja tuli aika paljon keskityksistä ja eihän tuollaista peliä sallisi ikinä, Pukki pohti Yle Urheilun haastattelussa.

Keskikentän työmyyrä Perparim Hetemaj katsoo, että Huuhkajilla on Oslossa kasvojen pesun paikka.

- Lähdetään putsaamaan kasvoja. Edellinen ottelu ei ollut hyvä, kaikki tiedostavat sen ja toivottavasti nyt saadaan hyvä esitys ja hyvä tulos alle.

- Vähän kaikkea (pitää parantaa). Puola on kova joukkue, mutta missään nimessä ei saisi silti tulla noin suurinumeroista tappiota. Joskus niitä on ihan hyvä ottaa vastaan, ne opettavat.

- Heillä oli hyviä paikkoja ja he iskivät niistä hyvällä prosentilla sisään. Hyviä pelaajia ja hyvä hurmos päällä, Hetemaj analysoi Puola-tappiota.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat