Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Tapola ja Marjamäki sanasodassa koppikäytävällä: "Juttelimme mukavia"

Kärppien ja Tapparan välisen välieräsarjan tunnetaso nousi Oulussa asteen korkeammalle tasolle, kun valmentajatkin kävivät sanasotaa Kärppien voittaessa 4-1.

urheilu
Lauri Marjamäki, Kärpät
Lauri Marjamäki. (Arkistokuva)Tomi Hänninen

*OULU. *Kärppien ja Tapparan kolmas välierä nosti ensimmäistä kertaa kummankin joukkueen tunteet pintaan, kun oululaiset ottivat 4-1-voiton ja kavensivat sarjan tilanteen 1-2:een. Tunnetaso oli tapissa myös valmennusosastolla, kun Tapparan Jussi Tapola ja Kärppien Lauri Marjamäki kävivät sanasotaa toisella erätauolla.

Nelonen Pron kuvissa näkyi (siirryt toiseen palveluun) kaksikon kovasanainen keskustelu, jota toinen otteluvalvoja Vesa Karjalainen rauhoitteli. Nelonen Pron mukaan Marjamäki ryöpytti Tapolaa tuomareille kitisemisestä.

Ottelun jälkeen kumpikaan ei enää ollut valmis asiaa sen suuremmin avaamaan, vaikka Tapola sanoikin Aamulehdelle (siirryt toiseen palveluun) kaksikon puhuneen saunavarauksista.

- Juttelimme mukavia, ei siinä sen kummempaa. Kaikki jäähyt olivat varmasti ihan oikeutettuja, emme me niistä rupea purnaamaan, Tapola sanoi Yle Urheilulle erotuomarijohtaja Jyri Rönnin tarkkaillessa haastattelua vierestä.

- En muista, mitä juttelimme. Pelaajat pelaavat ja valmentajat yrittävät ohjailla pelaajia, kuului puolestaan Marjamäen vastaus samojen valvovien silmien alla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat