Suora

  • Zakopane, miesten kilpailu
  • Katowice Minor CS:GO
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, vuosi 2018
  • Urheiluruutu

JYP-kapteeni myönsi HIFK:n paremmuuden - "Ei kahta sanaa kumpi oli parempi"

HIFK pystyi hyödyntämään vahvuutensa pitkissä hyökkäyksissä ja se voitti JYPin puhtaasti 4-0.

urheilu
Teemu Ramstedt
Teemu Ramstedt Tomi Hänninen

HIFK varmisti finaalipaikkansa, JYPin tie vie pronssiotteluun.

Ottelusarjan katkaiseminen ei ole aina helpoin tehtävä. HIFK oli valmistautunut otteluun hyvin saapumalla Jyväskylään jo sunnuntaina. Tämä toi omalta osaltaan rentoutta HIFK:n pelaamiseen.

- Päivää aiemmin tultiin tänne edellisessäkin pelissä, valmistauduttiin sitä kautta hyvin. Hyvää läppää jätkien kanssa ja hyvät hotellisafkat, siinähän ne oikeastaan tärkeimmät on, summasi HIFK:n Teemu Ramstedt.

HIFK:n vahvuus tunnustettiin vastustajan leirissä.

- Sarja alkoi ihan tasaisesti, mutta kyllä IFK oli lopulta selvästi parempi. Ei me saatu oikeastaan missään vaiheessa omaa peliä käyntiin. Lisäksi IFK oli tehokas ylivoimalla ja se käytti omat paikkansa hyväksi.

*HIFK:n paremmuudesta ei epäselvyyttä *

  • Ei tässä nyt ole kahta sanaa, kumpi oli parempi joukkue, tunnusti JYPin kapteeni Tuomas Pihlman.

Teemu Ramstedt oli yksi ottelusarjan parhaista pelaajista. Tänään Ramstedtin tehot olivat 0+4. - Hyvää tulosta tuli. Tänään sattui osumaan pinnojakin. Kyllä mielestäni olen pelannut hyvin aiemminkin, nyt vaan sattui osumaan tehoja.

JYPin kapteeni myönsi olon olevan tyhjä, eikä pronssiottelua kohti keskittyminen ole helpoin mahdollinen tehtävä.

- Se on niin että…sitähän ei joka sarjassa edes pelata. Totta kai, kun sellainen pelataan niin kyllähän se mitali kiinnostaa. Tämä vaatii nyt hetken sulattelua. On siinä kuitenkin iso ero juhannuksena, että oletko neljäs vai onko siellä mitali laatikossa, Pihlman kuittasi.

*Ramstedt ja Liivik enää mukana mestariryhmästä *

HIFK:n finaalisarja alkaa kotiottelulla perjantaina. Ramstedt odottaa joukkueeltaan vielä tasonnostoa.

- Ne huonot hetket, kuten tämän sarjan neljännen ottelun alussa pitää saada pois. Jo sillä ollaan paljon vahvempia. Pitää saada vielä kärsivällisempi 60 minuuttia pelattua.

- Edellisestä mestaruusjoukkueesta on meillä enää jäljellä Liivik ja minä. Iso juttu on päästä finaaleihin, mutta eihän meillä siihen nälkä lopu, kyllä me halutaan voittaa se, Ramstedt päätti.

Suosittelemme

Tuoreimmat