Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Supercoppa Juventus - Milan
  • Jalkapallon Italian cup, Supercoppa Juventus - Milan
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kyseenalaiset tuomariratkaisut hämmensivät Leicesterissä: "Hän halusi tasoittaa tilanteen"

Erotuomari Jonathan Moss sai kritiikkiä tuomioistaan Leicesterin ja West Hamin ottelussa. Valmentajat eivät kuitenkaan lähteneet syyttelemään Mossia.

urheilu
Jonathan Moss ja Jamie vardy
Jonathan Moss ajoi Jamie Vardyn suihkuun ja tuomitsi kaksi kyseenalaista rangaistuspotkua.EPA

Erotuomari Jonathan Mossin kyseenalaiset ratkaisut värittivät Leicesterin ja West Hamin dramaattista 2-2-tasapeliä Englannin Valioliigassa. Ensin Moss ajoi Jamie Vardyn suihkuun toisella keltaisella kortilla, kun maalitykki sukelsi.

Tähän Mossilla oli perusteet, mutta lopussa molemmille tuomitut rangaistuspotkut olivat sellaisia, joita ei aina vihellettäisi.

Leicesterin Wes Morgan kaatoi ensin Winston Reidin ja lopussa West Hamin Andy Carroll tönäisi Jeffery Schluppin kumoon. Molemmat tilanteet johtivat pilkkuihin ja maaleihin.

- Meidän rangaistuspotkumme oli mielestäni oikein tuomittu, mutta minun tilanteessani hän (Schlupp) oli menossa nurin jo ennen kosketustani. Tuomari halusi tasoittaa tilanteen, Carroll puhisi pelin jälkeen BBC:n mukaan.

Joukkueiden managerit eivät halunneet lähteä syyttelemään tuomaria.

- Peli oli tuomarille hankala, koska yleisö mylvi. Tunnen sympatiaa häntä kohtaan, vaikka Leicesterin tilanne ei ollutkaan pilkku, sanoi West Hamin Slaven Bilic.

- Arvioin vain pelaajiani, tuomarin ratkaisut eivät ole minun asiani. Tämä piste oli meille henkisesti erittäin tärkeä, sanaili Leicesterin Claudio Ranieri.

The Timesin jalkapallotoimittaja Henry Winter kuvasi tuomarin esitystä Twitterissä kovin sanoin.

- Mossin esitys menee kolmen huonoimman näkemäni tuomarisuorituksen joukkoon, Winter twiittasi.

Tuomari Moss vietiin pelin jälkeen pukusuojaan turvamiehien saattelemana.

Lähteet: BBC, Twitter

Suosittelemme

Tuoreimmat