Suora

  • Ampumahiihdon MC, miesten pikakilpailu, Kontiolahti
  • Rallin MM Monza - EK 1 - Live
  • Takaisin maalle! Perttu Hyvärinen hiihtää arvokisamitaleista ladulla, mutta tulevaisuuden unelmat löytyvät pellolta ja metsästä
  • Monza, EK 1
  • Ampumahiihdon MC, naisten pikakilpailu, Kontiolahti
  • Urheiluruutu
  • Monza, päiväkooste
  • Urheiluruutu

Jarkko Kinnunen käveli ennätyksensä

Jarkko Kinnunen käveli Tuusulassa 20 kilometrin ennätyksensä 1.22.27. Aleksi Ojala voitti 10 kilometrin kilpailun.

urheilu
Jarkko Kinnunen
Jarkko KinnunenOlympiakomitea

Rion olympialaisiin valittu Jarkko Kinnunen vastasi Tuusulassa kilpailtujen Taaborin olympiakävelyjen parhaasta tuloksesta. Kinnunen käveli tasavauhtisen 20 kilometrin kilpailun ja saapui maaliin ajassa 1.22.27. Aiempi ennätys parani 26 sekunnilla.

- Kyselin lähtöviivalla, millaista vauhtia Aleksi (Ojala) on lähdössä omaan kympin kisaansa. Hän kertoi tavoittelevansa nousujohteista vauhdinjakoa, joten päätin lähteä roikkumaan hänen matkaansa. Ensimmäinen kymppi meni 41.16 ja toinen 41.11., Kinnunen kertoi.

Hän on tehnyt valmentajansa Valentin Konosen kanssa tekniikkaan hienosäätöä, jonka tavoitteena saada askelta napakammaksi, rullaavammaksi ja taloudellisemmaksi.

- Olen tyytyväinen tämän päivän vauhdinjakoon, tuntumaan ja siihen, että kävely pysyi teknisesti hyvänä loppuun saakka. Paketti on helppo pitää kasassa harjoituksissa, mutta muutosten siirtäminen kilpailutilanteeseen on aina haastavampaa. Tänään se onnistui. Seuraavan kerran pääsen mittaamaan kuntoani ja tekniikkaa kahden viikon päästä Roomassa käveltävässä maailman cupissa.

Maaliskuun puolivälissä Dudincessa huikean 50 kilometrin kilpailun tehnyt ja niin ikään Rion olympialaisiin valittu Aleksi Ojala kilpaili Taaborissa 10 kilometrillä. Hän voitti ajalla 41.15.

Naisten 10 kilometrin kävelyn voitti Elisa Neuvonen ajalla 47.51.

Lähteet: SUL:n tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat