Suora

  • Närbild
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Tekniikan pettäminen puhutti korisfinaalissa: "Tällaista ei saisi tapahtua missään nimessä"

Temppuillut heittokello ja tulostaulu varjostivat ensimmäistä Korisliigan loppuottelua Kouvolassa. Kouvojen Ville Kaunisto oli tyytyväinen voittoon, mutta tekniikan pettäminen harmitti kaarinalaiskasvattia.

Korisliiga
Ville Kaunisto Esian Henderson
Ville Kaunisto estelee Esian Hendersonin korintekoaikeita.Tomi Hänninen

Kouvot oli Korisliigan avausfinaalissa niukasti Pyrintöä parempi. Ensimmäinen voitto irtosi jatkoajan jälkeen lukemin 91-89.

Viisi pistettä upottanut ja kahdeksan levypalloa repinyt Kouvojen Ville Kaunisto huokaisi pelin jälkeen helpotuksesta.

- Väistettiin tavallaan tässä luoti. Olisi pitänyt hoitaa matsi paremmin, tuollaiset loput ovat hieman tuurista kiinni, että kenellä pomppii sisään, Kaunisto sanoi Yle Urheilulle.

- Hyvä näin, nyt on helpompi keskittyä peli kakkoseen kun on voitto alla.

Ensimmäinen loppuottelu oli tasokas ja viihdyttävä ottelu, mutta tekniikan kanssa oli murheita. Kouvolan jäähallissa ei meinattu saada heittokelloa ja tulostaulua toimintakuntoon, ja ottelu alkoi lähes vartin myöhässä.

- On valitettavaa että tällaista tapahtuu. Tämä on se päivä, kun myydään tätä meidän tuotetta Korisliigaa. Ei tällaista saisi tapahtua missään nimessä, Kaunisto harmitteli.

- Vielä kun se tapahtuu meidän kotihallissa, se kulminoituu meihin ja ajatellaan että Kouvot on mokannut. Ei se kuitenkaan niin ole. Laitteet pitäisi saada toimimaan finaalissa, ei siinä ole mitään selityksiä.

Loppuottelusarja jatkuu Hakametsän jäähallissa Tampereella, jossa tekniikka toivon mukaan pelaa.

- Olen innoissani siitä, että on jäähallifinaalit. Se on mahtava juttu koripallolle.

Suosittelemme

Tuoreimmat