Suora

  • Närbild
  • Taitoluistelun EM, miesten lyhytohjelma
  • Anterselva, naisten pikakilpailu

Larkas jatkaa Seagullsin päävalmentajana - "Työympäristö huippuluokkaa"

Päättyneellä kaudella neljänneksi Korisliigassa sijoittunut Seagulls on tehnyt vuoden jatkosopimuksen päävalmentaja Mikko Larkaksen kanssa.

urheilu
Mikko Larkas kuvassa
AOP

Helsinki Seagulls on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen päävalmentaja Mikko Larkaksen kanssa. Larkas on valmentanut Seagullseja joukkueen toiminnan alusta asti eli vuodesta 2013.

Kuluvalla Korisliigakaudella Larkas johdatti Seagullsin aina välieriin saakka, eikä finaalipaikkakaan ollut kaukana. Lopulta Seagullsin sijoitus sarjassa oli neljäs. Kyseessä oli helsinkiläisseuran toinen pääsarjakausi.

- Jatko Seagullsissa oli koko ajan omalla listalla vaihtoehto numero yksi. Työ täällä on edelleen kesken ja tämän kauden neljännestä sijasta jäi vielä kolme sijaa parannettavaa. Haluan kehittyä valmentajana ja samalla olla kehittämässä seuraa kohti seuraavia askeleita. Työympäristö on Suomen huippuluokkaa ja uskon, että tuleva kausi on taas edellistä parempi kaikilla mittareilla, Larkas perusteli.

Larkas nostaa esille myös Seagullsien fanitoiminnan, jonka kehittymiseen päävalmentaja on ollut erittäin tyytyväinen.

- Saimme luotua faniryhmän jonka edessä haluaa tehdä joka päivä työnsä hieman paremmin. Myös muun valmennusstaffin jatko on erittäin upea asia. Pystymme jatkamaan siitä mihin jäimme ja saan tukea päivittäiseen työhön näiltä huippuosaajilta, Larkas sanoi.

Joukkueen valmennustiimi pysyy muuttumattomana, kun myös apuvalmentaja Petri Velling, fysiovalmentaja Jesse Talikka sekä osteopaatti Aleksi Hakanto solmivat jatkosopimukset.

Lähteet: Seagullsin tiedote

Suosittelemme

Tuoreimmat