1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

"En pese tätä paitaa koskaan Ovetshkinin taklauksen jälkeen" – Patrik Laineen vitsikirja ei tyhjene

Patrik Laine vitsaili TSN:n haastattelussa, ettei pese ikinä paitaansa, jota hänen idolinsa taklasi Suomen 3-1-välierävoitossa Venäjästä.

Tämän jälkeen paita ei mene enää pesuun! Kuva: Tomi Hänninen

Patrik Laine on ollut koko MM-kisojen ajan Leijonien eniten haastateltu pelaaja. Suomen superlupaus on pudotellut vastauksia rennonletkeästi hyvällä englannilla, niin myös 3-1-välierävoiton jälkeen Venäjästä.

Laine pelasi ottelussa ensimmäisen kerran lapsuudenidoliaan Aleksander Ovetshkinia vastaan, mistä suomalainen pääsi heittämään vitsiä kanadalaisen TSN:n haastattelussa.

- En pese tätä pelipaitaa koskaan, koska hän taklasi minua. Oli hauska pelata häntä vastaan. Oli hienoa huomata, etteivät maailman parhaat pelaajat ole niin kaukana, Laine hymyili vienosti TSN:n lähetyksessä.

Laine on juhannuksen NHL-varaustilaisuuden kuumimpia nimiä ja hän taistelee ykkösvarauksen paikasta tiukasti Auston Matthewsin kanssa. Kanadalaiskanavan haastattelija otti toki myös tämän taiston esiin.

- Ei osakkeeni mene ainakaan huonompaan suuntaan, jos voitamme. Jos voitat kolme kultaa samana keväänä, se on aika hyvä merkki, Tapparassa ja Nuorissa Leijonissa jo kultaa voittanut Laine veisteli.

Laine syötti ottelussa upeasti Suomen 2-1-voittomaalin. Hän on turnauksen pistepörssissä jaetulla kakkossijalla 12 tehopisteellään.

Katso haastattelu tästä. (siirryt toiseen palveluun)