Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Ranskan avoimet käyntiin - seuraa otteluita avauskierrokselta alkaen TV2:ssa ja Yle Areenassa

Tenniksen kauden toinen Grand Slam -turnaus käynnistyy sunnuntaina Pariisissa. Avauskierroksella Yle välittää ottelut Danka Kovinic - Petra Kvitova sekä Kei Nishikori - Simone Bolelli.

urheilu
Rafael Nadal
AOP/Mikel Trigueros

Tenniksen Ranskan avoimet käynnistyvät sunnuntaina Pariisissa ja voittajat ovat selvillä 5. kesäkuuta. Naisten puolella mestaruutta puolustaa ykköseksi sijoitettu Serena Williams, miehissä viime vuoden mestari Stan Wawrinka on sijoitettu kolmanneksi.

Maailmanlistan ykkönen, ensimmäistä Ranskan avointen mestaruuttaan hakeva Novak Djokovic ja turnauksen yhdeksänkertainen mestari Rafael Nadal arvottiin samalle puolelle kaaviota, mikä tarkoittaa sitä, että Djokovicin ja Nadalin mahdollinen kohtaaminen tapahtuu välierissä.

Maailmanlistalla kolmantena oleva Sveitsin Roger Federer ei ole vielä pelikunnossa, eikä osallistu turnaukseen. Poisjäännin myötä katkeaa Federerin 65 perättäisen Grand Slam -turnauksen huikea putki.

Sunnuntaina Yle välittää naisten ja miesten ensimmäisen kierroksen ottelut. Naisissa vastakkain ovat Danka Kovinic ja Petra Kvitova ja miesten ottelussa kohtaavat Kei Nishikori ja Simone Bolelli.

Ranskan avoin tennisturnaus Yle Areenassa klo 11.55 ja TV2:ssa klo 14.10.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat