Kanada janoaa revanssia - "Pidämme Laineen taas pelin ulkopuolella"

Kanadan leirissä on otettu opiksi alkusarjan 0-4 tappiosta Suomelle. Virheettömyys ja Laineen pimentäminen kuuluvat kanadalaispelaajien suunnitelmaan illan finaalissa.

urheilu
Matt Duchene
Tomi Hänninen

MOSKOVA. Kahdeksan tehopistettä tähän mennessä nakuttanut Kanadan Matt Duchene tietää, mikä Kanadaa odottaa finaalissa.

- He turhauttivat Venäjän välierissä ja tekivät meille saman meille lohkovaiheessa. He vain seisoivat keskialueella. Yrittivät saada meidät epätoivoisiksi pitämällä neljää pelaajaa kiekon alla. Käytännössä kaikki Suomen maalit tulivat vastahyökkäyksistä, joita edelsi meidän virhe, Duchene sanoi.

Duchene pelaa samassa ketjussa "Kanadan Komarovin" Brad Marchandin kanssa, jolla oli alkusarjan ottelussa useasti asiaa Patrik Laineelle. Kuulumisia Laineen kanssa kävivät vaihtamassa muutkin kanadalaispelaajat.

- Laineelle ei ole luvassa erityiskohtelua. Kohtelemme kaikkia samalla tavalla. Pitää tietysti olla tarkkana hänen laukauksensa kanssa. Pelaamme kovaa häntä vastaan. Pidimme hänet pelin ulkopuolella ensimmäisessä kohtaamisessa ja nyt teemme saman, Duchene kertoi.

Toinen kanadalaishyökkääjä Ryan O´Reilly janoaa myös revanssia alkusarjan nöyryyttävän 0-4 tappion jälkeen.

- On takaisinmaksun aika. Nyt panoksena on kultamitali ja vastassa joukkue, jolle olemme jo hävinneet. Aiomme todistaa kaikille, mihin pystymme. Kiekko vain syvälle Suomen alueelle, viisikko tiiviinä ja jalat liikkeelle. Kaikkien pitää olla sitoutuneita karvaamaan kiekko meille, kun olemme dumpanneet sen Suomen päätyyn, O´Reilly sanoi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat