Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Saksan cupin välieräottelu Werder Bremen - Bayern München
  • Jalkapallon Saksan cup, välieräottelu
  • Jalkapallon Italian cupin välierän Milan - Lazio 2. osaottelu
  • Jalkapallon Italian cupin välieräottelu Milan - Lazio, kuvailutulkkaus
  • Urheiluruutu

HJK:lle kova paluumuuttaja Mestarien liiga -seurasta

HJK:ssa kaudet 2010-2011 pelannut brasilialaislähtöinen Rafinha palaa helsinkiläisseuraan.

urheilu
Rafinha
HJK

Brasilialaislähtöinen laitapuolustaja Rafinha palaa HJK:hon. Rafinha palaa Klubiin Belgian hallitsevan mestarin, Gentin, riveistä. Gentissä Rafinha on pelannut muun muassa Mestarien liigaa.

Rafinhan sopimus kattaa vuodet 2016 ja 2017, ja siinä on optio vuodesta 2018. Rafinha liittyy harjoitteluvahvuuteen kesällä, mutta saa pelata vasta Suomen siirtoikkunan auetessa elokuussa.

33-vuotias Rafinha oli HJK:n ja Veikkausliigan ehdotonta eliittiä, ennen kuin Belgian huippuseuroihin kuuluva Gent hankki hänet HJK:sta syksyllä 2011.

Rafinha kuului Gentin vakiokalustoon vasempana puolustajana tai kolmen keskuspuolustajan linjassa vasemmalla, kun Gent voitti Belgian mestaruuden 2015 ja tiputti kuluvana kautena Valencian ja Lyonin Mestarien Liigassa päästen aina kuudentoista parhaan joukkoon.

- Oli hienoa voittaa Belgian mestaruus ja yltää Mestarien liigassa jatkoon. Mutta vähintään yhtä hienoa on palata kotiin HJK:hon ja Suomeen, kommentoi Rafinha siirtoaan HJK:n tiedotteessa.

Rafinha pelasi Suomessa jo vuodesta 2005 lähtien ennen siirtoaan Belgiaan.

Lähteet: HJK:n tiedote

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat