Suora

  • Leluja ja lentopalloa

Kontinen ja Peers kärsivät tappion jo toisella kierroksella

Henri Kontinen ja John Peers hävisivät toisen kierroksen ottelunsa Ranskan avoimessa tennisturnauksessa. Suomalais-australialainen parivaljakko oli sijoitettu turnauksessa 11:nneksi.

urheilu
Henri Kontinen ja John Peers kuvassa
Tennisliitto

Henri Kontinen ja John Peers joutuivat taistelemaan jo ensimmäisessä ottelussaan, mutta toisella kierroksella suomalais-australialainen kaksikko joutui liian kovan vastuksen eteen. Yhdysvaltalainen Brian Baker ja uusiseelantilainen Marcus Daniel kukistivat Kontisen ja Peersin suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-4.

Ottelu eteni ensimmäisessä erässä tasaiseen tahtiin, mutta Baker ja Daniel saivat kahdeksannessa pelissä murtopallon ja siirtyivät 5-3-johtoon. He pitivät myös seuraavan syöttövuoronsa ja veivät ensimmäisen erän nimiinsä.

Turnauksessa 11:nneksi sijoitetut Kontinen ja Peers olivat ongelmissa heti toisen erän ensimmäisessä syöttövuorossaan, mutta saivat pidettyä sen kovan taistelun jälkeen. Parivaljakolla oli myös murtopallo Baker-Danielin syötössä neljännessä pelissä, mutta ei onnistunut murrossa.

Sen sijaan Baker-Daniel onnistui murrossaan seitsemännessä pelissä ja kaksikko käytti heti ensimmäisen ottelupallon hyväkseen. Baker ja Daniel kohtaavat kolmannen kierroksen ottelussaan kuudenneksi sijoitetun parin Rohan Bopanna (IND) - Florin Mergea (ROU).

Henri Kontisen pelit jatkuvat Ranskassa vielä sekanelinpelissä. Kontinen ja taiwanilainen Chia-Jung Chuang ottavat toisella kierroksella mittaa USA:n kaksikosta Coco Vandeweghe / Bob Bryan. Vandeweghe ja Bryan ovat sijoitettu sekanelinpelissä kahdeksanneksi. Ottelu pelataan lauantaina.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat