Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja

Sade kiusaa Ranskan avoimissa - kakkossijoitettu ei viihtynyt raskaissa oloissa

Agnieszka Radwanska sai pakata kassinsa Ranskan avoimissa. Tsvetana Pironkova nousi voittoon sunnuntaina keskeytetyssä ottelussa.

urheilu
Agnieszka Radwanska.
AOP

Sateinen sää jatkui edelleen tiistaina Ranskan avoimessa tennisturnauksessa. Ottelut olivat pitkään keskeytyksissä, mutta välillä sade oli sen verran kevyttä, että pelaamaan päästiin.

Naisten turnauksen kakkossijoitettu Agnieszka Radwanska ei tuntunut viihtyvän raskaissa oloissa kostealla kentällä. Kun ottelu Radwanskan ja Tsvetana Pironkovan keskeytettiin sunnuntaina, Radwanska johti 6-2, 3-0 ja näytti olevan menossa helposti puolivälieriin.

Kun ottelua päästiin jatkaan tiistaina, Radwanska hävisi kymmenen peliä peräkkäin. Maailmanlistalla sijalla 102 oleva bulgarialainen Pironkova nousi voittooon luvuin 2-6, 6-3, 6-3.

Yleensä parhaiten ruohokentillä viihtyvä Pironkova on edennyt Wimbledonissa puolivälieriin vuonna 2011. Nyt paikka puolivälieriin tuli myös Ranskassa.

Pironkova kohtaa seuraavaksi Samantha Stosurin. Australialainen löi myös sunnuntaina kesken jääneessä ottelussa Simona Halepin 7-6, 6-3.

Naisten kaavion yläpuolen neljännen kierroksen otteluita ei ole päästy vielä aloittamaan.

Miesten puolella päästiin aloittamaan jäljellä olleita neljännen kierroksen otteluita. Novak Djokovicillakin oli vaikeuksia raskaissa oloissa. Roberto Bautista Agut voitti avauserän 6-3. Sen jälkeen mentiin sadetauolle. Kun ottelua jatkettiin, Djokovic vei toisen erän 6-4 ja johti kolmatta 4-1, kunnes ottelu keskeytyi lopullisesti tiistain osalta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat