Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Katajan penkin päähän siirtyvä Gibson: Ensimmäinen kysely Joensuusta tuli jo 17 vuotta sitten

Kataja Basketin päävalmentajaksi siirtyvä Greg Gibson odottaa innolla etenkin harjoituksia uuden joukkueensa kanssa. Loimaalla pelitahti oli viime vuodet niin tiukka, että itse harjoittelu jäi vähiin.

Kataja Basket Club
Greg Gibson.
Greg Gibson.Tomi Hänninen

Joensuulaisen Kataja Basketin päävalmentajaksi siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Greg Gibson. Gibson johdatti Loimaan Bisonsin hurjaan Korisliigan mitaliputkeen, mutta päättyneen kauden jälkeen valmentaja koki maisemanvaihdoksen olevan ajankohtainen. Gibsonin sopimus on kaksivuotinen ja sisältää niin kutsutun ulkomaanoption ensimmäisen kauden jälkeen.

– Viihdyimme perheen kanssa Loimaalla mainiosti. Suurin syy päätökseeni siirtyä sieltä pois oli se, että aika on nyt oikea. Jukka (joukkueenjohtaja Törmälä) kysyi minua ensimmäisen kerran valmentajaksi Katajaan jo noin 10 vuotta sitten ja itse asiassa Heiska (ex-päävalmentaja Heinonen) soitti minulle 17 vuotta sitten USA:han ja tiedusteli haluaisinko pelata Joensuussa, Gibson kertoi taustoista.

– Nyt on aika kääriä hihat ja alkaa töihin. Tavoitteenani on käydä jälleen myös Las Vegasin -leirillä tarkkailemassa ulkomaalaispelaajia. Pidän tärkeänä, että pääsen tapaamaan mahdollisia vahvistuksia myös henkilökohtaisesti ennen rekrytointipäätöstä ja saan tutustua pelaajan persoonaan, Gibson suunnittelei.

Joensuuhun uusi päävalmentaja muuttaa elokuussa. Joukkueen apuvalmentajana jatkaa edelliskausilta tuttu Tuomas Oja.

– Odotan ennen kaikkea, että pääsen treenauttamaan uutta joukkuettani. Viimeisen parin kauden aikana pelasimme niin paljon otteluja, että harjoitukset menivät usein vain loukkaantumisten välttelyksi, Gibson sanoi.

Suosittelemme

Tuoreimmat