Hyppää sisältöön

Brasilia kompastui heti Copassa - "He neutraloivat vahvuutemme"

Brasilia jäi maaleitta Ecuadoria vastaan Copa American avauspelissään. Peru nousi B-lohkon kärkeen.

Kuva: AOP

Brasilian Copa America alkoi vaisusti, kun joukkue maalittomaan tasapeliin Ecuadoria vastaan Kalifornian Pasadenassa sijaitsevalla Rose Bowlilla pelatussa ottelussa.

Itse asiassa Ecuador voi olla hieman pettynyt, ettei joukkue saanut maalitiliään auki. Toisella puolikkaalla Miller Bolanosin keskitys oli lipui Brasilian maalivahdin Alissonin käsistä maaliin, mutta avustavan erotuomarin mukaan pallo oli jo käynyt päätyrajan väärällä puolella.

Brasilia pystyi luomaan paikkoja ja niin Philippe Coutinho kuin vaihdosta kentälle kirmannut Lucas Moura olivat lähellä osua. Keskikenttäpelaaja Renato Augusto antoi tunnustusta vastustajalle.

- Ecuador pelasi taktisesti erittäin hyvin. He neutraloivat meidän vahvuutemme, heillä on hyvä joukkue. Tärkeintä on voittaa kaksi seuraavaa peliä ja päästä jatkoon hyvässä vireessä, pelaaja totesi.

Lohko B:n kärjessä onkin lauantain jälkeen Peru, sillä joukkue voitti Haitin 1-0. Paolo Guerreron syöksypusku noin tunnin pelin kohdalla vei joukkueen voittoon. Tarkasta keskityksestä vastasi Edison Flores.

A-lohkon pelissä Costa Rica ja Paraguay pelasivat maalittoman tasapelin.