Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n alkukilpailut
  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, naisten 10 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 17.7.

Leikkauksesta selvinnyt maailmanmestari ja tv-tähti Pitkämäen kukistajasta: "Hän tykkää juhlia, mutta kukapa ei tykkäisi bilettää"

Elämä opetti trinidadilaista Jehue Gordonia 2013 maailmanmestaruuden jälkeen. Katso video kuvaa klikkaamalla!

urheilu
Urheilujuttuja: Leikkauksesta toipunut aitojen maailmanmestari Suomessa
Urheilujuttuja: Leikkauksesta toipunut aitojen maailmanmestari Suomessa

Trinidadin ja Tobagon 400 metrin aitojen maailmanmestari Jehue Gordon päätti harjoitella Suomessa Euroopan kilpailukiertueensa päätteeksi.

Gordon voitti vuonna 2013 Moskovan MM-kisoissa 400 metrin aidat omien sanojensa mukaan jopa hieman yllättäen, vaikka taskussa oli jo nuorten maailmanmestaruus samalta matkalta. Gordon otti tittelin itselleen yhden sekunninsadasosan erolla USA:n Michael Tinsleyhin Aika oli 47,69.

Viime kaudella Gordonia vaivasi vakava vatsalihaksen repeämä, joka leikattiin syyskuussa. Kuntoon pääseminen ja huippuvireen löytäminen Rion olympialaisiin on nyt työn alla, vaikka töitä Gordonilla on riittänyt muutenkin - opintonsa päättänyt mies nimittäin juontaa omaa TV-ohjelmaa.

Videolla Gordon kertoo, miten maailma muuttui mestaruuden myötä ja millainen on hyvä kaveri, hallitseva keihään olympiavoittaja Keshorn Walcott.

–Keshorn on tyyppi, jonka et edes huomaa olevan huoneessa, vaikka hän onkin paikalla. Hän on hiljainen ja tykkää olla omissa oloissaan. Hän on varautunut. Olen tuntenut Keshornin junioriajoista. Hän tykkää juhlia, mutta kukapa ei tykkäisi bilettää, Gordon paljasti Walcottista.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat