Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Lähde: Kekäläisen Columbus hylännyt pari varteenotettavaa "Puljujärvi-tarjousta"

Jääkiekkospekulaatiot sen kun kiihtyvät NHL:ssä, kun suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen nuorten pelaajien varaustilaisuus lähestyy 24.-25. kesäkuuta Buffalossa.

urheilu
Jesse Puljujärvi MM-välierässä
Jesse Puljujärvi U18-ikäluokan MM-välierässäMinas Panagiotakis / HHOF-IIHF Images

Columbus Dispatch-lehden kiekkotoimittaja Aaron Portzline kertoi sosiaalisessa mediassa perjantai-iltana, että Columbus Blue Jackets on saanut kaksi tarjousta juhannusaaton kolmosvarausoikeudesta, jonka uumoillaan koskevan nimenomaan Jesse Puljujärveä. Auston Matthews ja Patrik Laine menevät suurella todennäköisyydellä Torontolle ja Winnipegille.

- Molemmat tarjoukset olivat ihan varteenotettavia ehdotuksia, mutta eivät silti riittävän hyviä Columbusin GM Jarmo Kekäläiselle ja kumppaneille, vihjaa Portzline.

TSN:n tunnettu kiekkotoimittaja Darren Dreger kertoi ensimmäisenä, että Columbus on saanut "kovia tarjouksia" hallussaan pitämästä kolmosvarauksesta.

Myös Bob McKenzie vahvisti työkaverinsa vihjailut siitä, että juhannusaaton NHL-varaukset kolme, neljä ja viisi ovat kaupan, mikäli sopivat pelaajat ovat tarjottimella. Kolmoshuudolla irtoaa näillä näkymin Jesse Puljujärvi, mutta Columbus ei luovu herkkupaikasta, ellei se löydä seuralle "oikeaa" värväystä.

- Otaksun, että Columbus on seuroista halukkain kuulemaan tarjouksia omasta varausvuorostaan. Blue Jackets tarvitsee kipeimmin sentteriä. Columbus ei myy Jesse Puljujärven oikeuttamaa vuoroa myymisen ilosta, mutta sopivalla täsmäkaupalla se on valmis ehkä tiputtamaan hiukan kesän varausoikeuttaan, jos se pääsee huutamaan vielä TOP-kympissä. Uskoisin seuran katseiden olevat sentterilupauksissa Logan Brownissa ja Clayton Kellerissä, veikkaa McKenzie.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat