Koe uusi yle.fi

Suora

  • Hiihdon Ski Classics: La Diagonela
  • Pääpeli: Roope Tonteri - vaiettu totuus

Piispanen täydensi suomalaiskelaajien värisuoran ja kiihdytti EM-hopealle

Toni Piispanen kelasi T51-luokassa 100 metrin EM-hopealle ajalla 20,92. Piispanen toi Suomelle päivän kolmannen mitalin.

pyörätuolikelaus
Toni Piispanen, lähdössä Doharin MM-kisoihin 9/2015
Yle Urheilu

Toni Piispanen täydensi suomalaisurheilijoiden värisuoran parayleisurheilun EM-kisojen sunnuntain finaaleista. Piispanen kelasi T51-luokan 100 metrin loppukilpailussa toiseksi ajalla 20,92.

- Tämä oli sitä, mihin tämän hetken kunto antaa myöten. Kun peilaa talveen ja kevääseen, niin ihan hyvä veto. Olkapää alkoi vasta kuukausi sitten olemaan parempi, ja kyllä nyt vedän ihan toiveikkaana kesätreeniä. Riossa sitten uudestaan, Piispanen suunnitteli.

Voiton vei Belgian Peter Genyn, joka kiri suoralla uuden kisaennätyksen 20,78. Pronssia finaalissa otti Iso-Britannian Stephen Osborne.

- Kisan voittaja on päävastustajani myös Riossa ja tämä oli hyvä testi, emme ole paljoa jäljessä. Pieni puristus vielä, Piispanen hymyili.

Suomalaiset saalistivat EM-kisoissa sunnuntaina kolme mitalia, kun Hanry Manni avasi päivän 400 metrin Euroopan mestaruudella. Leo-Pekka Tähti oli 200 metrillä kolmas.

Suosittelemme

Tuoreimmat