Suora

  • Elävä arkisto esittää

Rallin tulevaisuuden tähti selvillä - paikka aukeni Suomen MM-ralliin!

Juuso Nordgren, 19, on rallin Tulevaisuuden Tähti 2016. Lahjakas nuori lupaus vei voiton kaksipäiväisessä finaalitestissä.

urheilu
promoottori Jani Backman (vas) ja Tulevaisuuden Tähti 2016 Juuso Nordgren (oik.)
Promoottori Jani Backman ja Tulevaisuuden Tähti 2016 Juuso Nordgren (oik.)AKK Sports OY / Jani Räsänen

Juuso Nordgren on Suomen rallin Tulevaisuuden Tähti päihitettyään kaksi haastajaansa kisassa ajopaikasta Neste Ralliin, eli Suomen MM-rallin osakilpailuun, joka ajetaan heinäkuun lopussa.

Nordgren voitti kaksipäivää kestäneen finaalin, jossa arvioitiin nuotitusta, henkistä ja psyykkistä vahvuutta ja viestinnällisiä valmiuksia englanninkielisessä haastattelussa.

Finaalin jury koostui alan vaikuttajista ja ammattilaisista ja he seurasivat testien jokaista vaihetta silmä tarkkana. Nordgrenin lisäksi finaaliin osallistuivat Pyry Ovaska ja Miika Hokkanen.

Juuso Nordgren
Juuso Nordgren

- Olen ajanut rallia vasta kaksi vuotta, joten minulla ei ole kovin paljon kokemusta. Tämä olisi ollut hieno kokemus vaikka en olisi voittanutkaan, koska me kaikki opimme tässä paljon ja jouduimme ponnistelemaan todella kovaa, Nordgren kertoi.

Neste Ralli on Nordgrenin ensimmäinen MM-ralli. Hän seuraa nyt hyvää tulosta tehneiden aiempien Tulevaisuuden Tähtien - Teemu Sunisen (2014) ja Jari Huttusen (2015) jalanjäljissä.

Nordgren osallistuu palkintonaan Neste Ralliin Citroën DS3 R3T autolla JWRC-luokassa. Voittoon kuuluu niin auto kisan ajaksi kuin tiimipalvelutkin.

- Olen itse asiassa ajanut DS3:lla edellisessä rallissa ja tiedän miten hyvä auto se on. Nyt on sitten vain minusta itsestäni kiinni, että pystyn kisassa parhaaseen suoritukseeni.

Suosittelemme

Tuoreimmat