Suora

  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastuksen joukkuekilpailu
  • Lentopallon EM: Turkki - Kreikka
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Saksa, 1. päivän kooste
  • Urheiluruutu
  • Dota 2: The International

Murto jatkaa huippuhyppyjään – sivusi ennätystään

Seiväshyppääjä Wilma Murto sivusi ennätystään 450 Luzernin kansainvälisessä kisassa. Minna Nikkanen jäi kauaksi parhaastaan.

urheilu
Wilma Murto
Wilma MurtoTomi Hänninen

Wilma Murto hyppäsi hallikaudella ennätyksekseen 471 ja kesäkuun alussa Briminghamin Timanttiliigassa ulkoratojen parhaan tuloksensa 450. Tämä oli peräti 15 sentin parannus hänen aikaisempaan ennätykseensä. Murto jatkoi hyvää hyppyvirettään tänään Spitzen Leichtathletik - kisoissa Luzernissa, Sveitsissä.

Viime viikolla 18 vuotta täyttänyt Salon Vilppaan hyppääjä ylitti 420 heti ensimmäisellään, mutta 440 meni yli vasta toisella. Sen sijaan korkeuden 450 hän ylitti jälleen ensimmäisellään. 460 oli kuitenkin Murrolle liikaa ja hän pudotti kaikki kolme yritystään. Tulos 450 sivuaa kuitenkin hänen ennätystään.

Murto sijoittui kisassa toiseksi, kun voittoon hyppäsi Sveitsin Nicole Büchler tuloksella 470. Kisan kolmanneksi sijoittui Brasilian Fabiana Murer tuloksella 450. Hallikaudella ennätyksensä 461 ja ulkoradoilla 445 tällä kaudella ylittänyt Minna Nikkanen sen sijaan joutui tyytymään tulokseen 420. Tällä tuloksella Someron Esan hyppääjä sijoittui kisassa kuudenneksi.

Lisäys klo 20.24: Büchlerin voittotulos on 470.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat