SaiPalle kova kolaus - Patrick Davisin terveydentila estää pelaamisen

SaiPan faneihin kaudella 2013-2014 vaikutuksen tehneen Patrick Davisin piti pelata tulevalla kaudella SaiPassa, mutta yhdysvaltalaisen terveydentila estää hänen pelaamisensa. 

Patrick Davis summasi Kalpassa viime kaudella tehot 11+10. Kuva: Tomi Hänninen

Jääkiekon SM-liigan SaiPan yhdysvaltalaishyökkääjä Patrick Davisin sopimus kaudesta 2016-2017 on purettu. Syynä purkuun on Davisin, 29, terveydentila, joka ei mahdollista pelaamista tulevalla kaudella.

Davis kertoo, että vamma on vaivannut häntä kaksi vuotta ja tilanne on muuttunut ratkaisevalla tavalla.

- Loukkaannuin pari vuotta sitten ja se on vaivannut minua siitä lähtien. Nyt tilanne on muuttunut huonompaan suuntaan. Olen puhunut asiasta monen lääkärin kanssa ja leikkaus olisi ainoa mahdollisuus parantaa tilannetta, mutta en halua enää enempää leikkauksia tämän vamman takia. Tästä syystä en pelaa ensi kaudella jääkiekkoa ja otan nyt aikaa itselleni miettiäkseni mitä tulevaisuudessa tulen tekemään Davis kertoi SaiPan tiedotteessa.

Viime kaudelle KalPassa 11 maalia tehneen Davisin oli määrä palata SaiPan riveihin tulevalla kaudella.

- En tiedä päättyykö kiekkourani tähän varmasti, mutta ensi kauden osalta ei ole mitään tehtävissä. Haluan välittää pahoitteluni faneille ja SaiPan organisaatiolle. Odotin todella innoissani paluuta Lappeenrantaan, mutta nyt minun on tehtävä ratkaisuja, jotka ovat terveyteni kannalta oikeita.

- Toivotan joukkueelle kaikkea mahdollista hyvää ensi kaudelle ja haluan kiittää myös kannattajia. Tunsin oloni Lappeenrannassa todella hyväksi ja sain kannattajilta valtavasti energiaa. Jos vielä pystyn joskus kiekkoa pelaamaan, niin SaiPa on ensimmäinen vaihtoehtoni.